Uus Maa – tõeline kvaliteet ja koostöö!

Minu praktikakogemus Uus Maas oli suurepärane ja ületas minu ootusi. Uus Maasse tulles tutvustati mulle kogu kontorit ja sealseid säravaid silmi. Tundsin juba esimesel päeval, et olen teretulnud ning mulle sobib sealne keskkond ja kliima. Viibisin Uus Maas teenindusjuhtimise erialasel praktikal. Läksin sinna teadmisega, et minu erialased ülesanded on seal olemas ning iga uus kogemus tuleb mulle vaid kasuks. Praktika käigus sain täita just neid ülesandeid, mis minu erialaga väga hästi kokku sobisid. Omandasin suurepärased teadmised ettevõtte tagaliini tööst. Samuti nägin, mida tähendab kvaliteetne ja pühendunud eesliini töö. Nagu öeldakse: alati saab paremini – nii saab ka Uus Maas tõsta veelgi enam koostöö ja meeskonnatöö tõhusust, klienditeeninduse kvaliteeti, keskkonna väärtust ja töö efektiivsust.

Uus Maa on minu silmis suurepärane koht töötamaks või sooritamaks praktikat, oma kollektiivilt kokkuhoidlik ning seal ollakse üksteisele alati toeks. Uus Maa võimaldab oma kolleegile seda, mida ta vajab – olgu see väärtuslik ja kasulik praktikakogemus, hoolivus, töövahendid, teadmiste ja kogemuste põhine toetus või põhjendatud tunnustus. Uus Maa peab oma kolleege meeles igal olulisel tähtpäeval ja sündmusel. Üheskoos võetakse ette toredaid koosviibimisi ja ühiseid tegevusi, sealhulgas ei unustata ka praktikante.

Siinkohal kasutan võimalust veelkord tänada kõiki, kellega koostööd tegime ning kohtusime – hoidke oma kvaliteeti, tõstke seda veelgi ning hoidke üksteist! Ühine jõud viib kaugele!

Anneli Lillipuu, Ettevõtluskõrgkool Mainor teenindusjuhtimise eriala