Hind
31 900 €
Ruutmeetrihind
1 345,99 €/m2
Lisainfo
tube 1 tuba
ruutmeetrit 23.70 m2

Asukoht

Aadress: J. Kunderi tn 4, Rakvere linn, Lääne-Viru maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 7886 / 740884837406566000
Pindala: 23.70 m2
Tubade arv: 1
Ehitusaasta: 1948
Katus: Plekk-katus
Valmidus: Renoveeritud
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: G
Katastri nr: 66301:023:1740
Ehitise materjal: Palk
Küte: Ahi, Elektriline
Korruse number / korruste arv: 1 / 2

Lisad

  • pesumasin
  • dušš

Mõnus hubane 1-toaline korter.

KORTER
Väga hästi läbi mõeldud planeeringuga korter. 23.7m² Peale on ära mahutatud kõik mis eluks vajalik. Ehitatud on puitkontsruktsioonil voodiraam mille all on kontorinurk töö tegemiseks ning üleval saab magada. Soovi korral on puitkontsruktsioon kergesti eemaldatav.
Viimane remont korteris on tehtud 2020 aastal. Selle käigus ehitati täielikult uus WC/duširuum, paigaldati uued elektrijuhtmed, tehti uus ahi (Ahja moodulahi) ja lisaks mitmed väiksemad tööd nagu uus laminaat, seinavärv jne.

Kogu korter on täielikult möbleeritud. Energiasäästlik Whirlpool pesumasin ning Electrolux boiler 50L. Uus köök koos int. pliidi ning ahjuga.

Maja renoveerimisega sai korter üldpinda juurde esikus ja väikese panipaiga trepi all, ligikaudu 5m² mis hetkel ei kajastu korteri netopinnas. Võimalus korter teha avaramaks esiku arvelt. Uus mõõdistus tehakse kasutusloa taotlusel.

Kõrvalkulud korteril ligikaudu 50-60€ millele lisandub elekter ja küttepuud vastavalt tarbimisele.

KORTERMAJA
Majas on väga tegus ühistu. Maja on äsja renoveeritud mille käigus uuendati maja fassaad, katus, korstnapitsid ja hoone välisuksed. Plaanis on rajada hoovi korralik tänavakividel parkla (tänavakivid juba olemas).
Majas on kokku 9 Korterit ja kinnistu üldpind on 1682m². Hoovi on tehtud väike aiamaja mida saavad elanikud soovi korral rentida. Kellel soov, saab küsida luba aiamaa ehitamiseks hoovi.

ASUKOHT
Maja asub Rakvere ajaloolise Pika tänava lõpus. Mõne minuti jalutuskäigu kaugusel on Aqva tennisekeskus, Tammiku ja Palermo metsarajad, Soolikaoja park. 10 Minutilise jalutuskäigu kaugusel asub kesklinn.

Helista ja läheme vaatama.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).