Hind
509 000 €
Ruutmeetrihind
4 508,41 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 112.90 m2
kinnistu pindala 862.00 m2

Asukoht

Aadress: Lumemarja tee 19, Haabneeme alevik, Viimsi vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 4364 / 240628657971402370
Pindala: 112.90 m2
Krundi suurus: 862.00 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 3
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2001
Katus: Kivi
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 89001:022:0530
Ehitise materjal: Puit
Küte: Kamin, Põrandaküte, õhk-vesi soojuspump

Lisad

  • saun
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • mööbel
  • mööbli võimalus
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Unikaalne võimalus saada imelise merelähedase kodu omanikuks. Maja, mis on just läbi teinud täieliku uuenduse, asub Haabneemes, merest 140 m kaugusel. Seda maja võib iseloomustada järgmiselt – kompaktses pakendis suure südamega maja.

Sinu uues kodus on olemas kõik vajalik – kvaliteetne, Itaalia köögitootja Veneta Cucine poolt valmisatud, köök koos vajaliku premium-klassi tehnikaga, merevaatega elutuba, kust loomulikult ei puudu ka kamin, saun, mõnus ja hubane magamistuba, lisatuba, mida võid kabineti või lisamagamistoana kasutada, majapidamisruum/sahver, 3 vannituba, suur päikesepoolne terrass ning kaunilt hooldatud aed koos roosipõõsaste, viljapuude ja marjapõõsastega.

Kogu maja on äsja saanud uue välisilme ja siseviimistluse. Seinad on värvitud heledates toonides, põrandatel on kvaliteetne 1-lipiline naturaalparkett, vannitoad on plaaditud ning paigaldatud on väga kvaliteetne sanitaartehnika. Küte on ökonoomsel õhk-vesi küttesüsteemil, kogu majas on põrandaküte. Maja on valmis sissekolimiseks.

Maja üldpind on 112.9 m², kinnistu suurus 862 m².

Puitkarkassil maja on ehitatud lintvundamendile ning fassaad on kaetud keraamiliste tellistega. Majal on kivikatus ja kolmekordsed puitalumiinium aknad. Majal on olemas kasutusluba.

See on ideaalne kodu väikesele perele, kes soovib nautida mugavat ja kvaliteetset elu mere lähedal.

PIIRKOND
Eramu asub looduskaunis mereäärses Haabneemes, mis paikneb Viimsi poolsaare läänekaldal. Sealsed pikad rannaribad lausa kutsuvad jalutama ning imelisi päikeseloojanguid saad nautida oma koduaknast. Läheduses on Viimsi vabaõhumuuseum, Haabneeme keskus asub 3 minutilise autosõidu kaugusel. Keskuses on olemas kõik mugavaks eluks vajalik – lai valik kaupluseid, raamatukogu, kunstikeskus Artium, suur hulk tervise- ja iluteenuse pakkujad, lemmiklooma kliinik, spordiklubid, hulgaliselt söögikohti ning palju metsa, merd ja värsket õhku. Tallinna kesklinna jõuab ca 20 minutiga.

Seda tunnet, mida kohapeal tekib, on raske sõnadega kirjeldada – seda peab kohapeal kogema!
Kui tundsid ära, et sellest võiks saada Sinu järgmine kodu, võta julgelt ühendust.

LUXUM – Luxury Living by Uus Maa

LUXUM on pühendunud Eesti kõige eksklusiivsema ja unikaalsema kinnisvara müügile. Kui ka Sinul on soov osta, müüa või üürida premium-klassi kinnisvara, võta minuga ühendust.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).