Hind
850 000 €
Ruutmeetrihind
3 572,93 €/m2
Lisainfo
tube 5 tuba
ruutmeetrit 237.90 m2
kinnistu pindala 2933.00 m2

Asukoht

Aadress: Leevikese tee 9, Püünsi küla, Viimsi vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13311 / 60352927626769290
Pindala: 237.90 m2
Krundi suurus: 2933.00 m2
Tubade arv: 5
Magamistubade arv: 4
Vannitubade arv: 2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2015
Katus: Kivi
Valmidus: Renoveeritud
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: C
Katastri nr: 89001:003:4170
Küte: Kamin, Keskküte, Põrandaküte, õhk-vesi soojuspump

Lisad

  • saun
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • turvauks
  • televiisor
  • pesumasin
  • garaaž
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Unistuste kodu ootab uut omanikku!

Müüa luksuslik maja suurel kinnistul, millele lisavad võlu veinikelder, bassein ja hubane külalistemaja. See võrratu kodu asub Viimsis, mere ja metsa embuses, vaid 500 meetri kaugusel mererannast.
Kinnistu piirneb pikemast küljest Rohuneeme maastikukaitseala metsaga, luues privaatse oaasi. Kogu krundi suurus on 2934 m².
PLANEERING.
Maja esimesel korrusel paikneb avatud planeeringuga elutuba koos köögiga. Köögipoolelt leiate mugava majapidamisruumi ja kontoriruumi ning elutoast pääsete ka terrassile, kus on võimalik nautida õhtust päikest. Elutoa avarust ja soojust rõhutavad kõrged laed ning glasuurpottidest valge kamin-ahi. Avaras köögis on profitehnika ja suur ning mahukas köögisaar. Köögis on läbimõeldud ja funktsionaalne kujundusega köögimööbel. Esimesel korrusel asub ka eluruumidest eraldatud avar magamistuba koos vannitoa ja walk in garderoobiga. Magamistoast avaneb ligipääs otse terrassile ja basseinile. Trepihalli jääb mahukas garderoobikapp ning külaliste wc. Teiselt korruselt leiate suure avara trepihalli, kaks magamistuba, vannitoa, walk-in garderoobi ning rõdu, mis pakub imelist vaadet ümbruskonnale.
Lisaks peamajale on krundil eraldi külalistemaja koos sauna ja hubase kaminasaaliga. Külalistemajas on olemas eraldi köök ning katuskorrusel asub magamistuba ning hoone teises otsas asub garaaž ühele autole.
Mõlemal hoonel, nii majal kui ka külalistemajal, on olemas kasutusluba.
HOOVIALA.
Hooviala on hoolikalt planeeritud, seal asuvad kolm terrassi, mis võimaldavad nautida hommiku-, lõuna- ja õhtupäikest. Bassein on varustatud valgustuse ja vastuvooluga ning automaatse puhastussüsteemiga. Kinnistut ümbritseb kaunis haljastus, kus kasvavad elupuud ja püsitaimed ning õueala on valgustatud. Ühele krundi küljele on rajatud pikk kiviaed ning sealt leiab ka maalähedase välimusega maakeldri.
ASUKOHT.
Meri ja ühistranspordipeatused on vaid jalutuskäigu kaugusel ning läheduses asuvad tennise-, korvpalli- ja jalgpalliväljakud ning Rohuneeme mets koos tervise- ja suusaradadega. Ette Viimsisse sõidab autoga 8 minutit. Seal on teid ootamas Supermarketid, Spa, kino , arstikeskus ja muu vajalik.
TEHNILISED ANDMED:
See imeline kodu on ehitatud 2015. aastal ning läbinud täieliku uuenduse 2022. aastal, kus kasutati vaid kõrgkvaliteetseid materjale. Majal on madalvundament, puidust vahelagede kandvad osad ning välisseinad on plokist keraamilise tellise viimistlusega. Energiamärgis on C, kodu köetakse õhk-vesi küttesüsteemiga ning aknad on puidust. Soojuskandjateks on majas esimesel korrusel vesipõrandaküte ja teisel korrusel radiaatorid. Majja on paigaldatud Themo nutikad termostaadid. Põrandaid katab esimesel korrusel tammeparkett ning teisel korrusel kergesti hooldatav pehme vaipkate.
Selles majas peegeldub soojust ja hubasust igas nurgas, oodates, et see saaks teie uueks koduks!
Helista mulle kohe ja lepi külastuseks aeg kokku

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).