Hind
620 000 €
Ruutmeetrihind
3 974,36 €/m2
Lisainfo
tube 5 tuba
ruutmeetrit 156.00 m2
kinnistu pindala 1541.00 m2

Asukoht

Aadress: Vardi tee 8, Haabneeme alevik, Viimsi vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13561 / 551228334103425600
Pindala: 156.00 m2
Krundi suurus: 1541.00 m2
Tubade arv: 5
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 1
Ehitusaasta: 2020
Energiamärgis: B
Katastri nr: 89001:010:1706
Ehitise materjal: Puit

Lisad

  • mööbel
  • mööbli võimalus
  • parkett

Otsid kodu, mis pakub nii hubasust kui ka mugavust? Ära otsi kaugemalt! Pakume müügiks imelist maja Viimsis Haabneemes, mis on täiuslikuks koduks Sinu perele.

Asukoht: Maja asub Viimsis, rahulikus ja looduskaunis piirkonnas, kus linnamelu ja privaatsus käivad käsikäes. Ratastega on mereni vaid 3 minutit. Lähedal asuvad koolid, lasteaiad, poed ja sportimisvõimalused, tehes sellest ideaalse elukoha igas vanuses peredele.

Mugavused: Maja on varustatud kaasaegse maaküttesüsteemiga, tagades säästliku ja keskkonnasõbraliku küttelahenduse aastaringselt. Maja energiamärgis on B. Ülemise korruse magamistubades on ka jahutus. Vannituba on kui SPA, kus on ruumi korraga kogu perele. Maja sisemus on värske viimistlusega, pakkudes hubast ja stiilset elukeskkonda.

Planeering: Maja teisel korrusel on 3 magamistuba, mis pakuvad piisavalt ruumi kogu perele. Peamagamistoas walk-in garderoob. Avatud planeeringuga elutuba ja köök loovad avarust ja võimalust veeta aega pere ja sõpradega. Köögi juures on sahver. Alumisele korrusele jääb veel tualett ja majapidamisruum. Esikus on kahes seinas mahukad garderoobid.

Aed ja hooviala: Suur õuemaa pakub võimalust nautida välitegevusi ning on ideaalne koht suveõhtute veetmiseks või lastele mängimiseks. Kinnistult leiate nii viljapuid, põõsaid, ilupuid kui ka istutuskaste. Kinnistu tagumisse otsa on toodu nii kanal kui vesi, mis võimaldab soovi korral sinna ehitada saunamaja.
See maja on unistuste kodu, kus Sinu pere saab luua imelisi mälestusi aastateks! Ära jää võimalusest ilma, võta minuga ühendust ja broneeri oma eraesitlus juba täna!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).