Hind
159 900 €
Ruutmeetrihind
2 881,08 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 55.50 m2

Asukoht

Aadress: Tammepõllu tee 1, Haabneeme alevik, Viimsi vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13750 / 487831082707657900
Pindala: 55.50 m2
Tubade arv: 2
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Ehitusaasta: 2006
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: C
Katastri nr: 89001:010:2194
Ehitise materjal: Paneel
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 1 / 3

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • turvauks
  • televiisor
  • pesumasin
  • mööbli võimalus
  • külmkapp
  • dušš

Hubane ja maitsekalt sisustatud 55,5 m² suurune 2- toaline korter asub kolmekorruselise hoone esimesel korrusel.

KORTER
Korteris on avatud planeeringuga köök-elutuba, prantsuse rõdu, magamistuba ja põrandaküttega vannituba, korteris esikus asub ka mahukas walk-in garderoob. Lisaks kuulub korteri hinna sisse parkimiskoht hoone all olevas turvalises parkimisalas, mille väärtus on 6000 eurot.

Avatud köögiga elutoas on valge kõrgläikega uus köögimööbel koos integreeritud kvaliteetse köögitehnikaga sh. nõudepesumasin, külmik, indukstioonlpiit ning ahi. Elutuba on väga avar ning suur maast-laeni aken lisab palju loomulikku päevavalgust.
Magamistuba on avar ning sobilik nii vanemate kui lapse magamistoaks.
Korteri siseseinad on viimistletud valge värviga ning põrandaid katab tammetooni kvaliteetne laminaatparkett. Korter on just läbinud värskendusremondi.
Vannitoa seinad ja põrand on plaaditud ning sisustatud kvaliteetse sanitaartehnikaga. Elektriline põrandaküte hoiab vannitoa soojana. Vannitoas on ka vann.
Akendel ees ribikardina, mis aitavad suvel tuba jahedamana hoida.

MAJA
Majas tegutseb aktiivne korteriühistu, kes hoolitseb maja välisilme esinduslikkuse, koridoride ja sisehoovi korrashoiu eest. Hoonel puuduvad laenukohustused. Korterelamus on mõistlikud kommunaalkulud nii talvel kui suvel. Talvisel külmal ajal on kõrvalkulud ligikaudu 230 eurot ja suvekuudel 130 eurot. Radiaatoritele on paigaldatud (Mesa) andurid, mis arvestavad privaatset kütte tarbimise kulu. Hoonet köetakse kaugkütte baasil töötava keskküttesüsteemiga. Ventilaatorid on paigaldatud katusele õhu väljatõmbamiseks, ripplagede taga on mürasummuti. Värsket õhku tagavad akendes olevad õhutusklapid.

TAMMEÕUE
Tammeõue majade arhitektiks on Mattias Agabus. Majad on ehitatud ümber autovaba siseõue, mis on kujundatud meeldivaks olemiseks igas vanuses inimestele. Rajatud on turvalised mänguväljakud, autod ei pääse hoovi – nende jaoks on soklikorrusel parkimiskohad. Lisaks autodele mahutab soklikorrus ka panipaigad. Ajakirja Diivan hinnangul on Tammeõue sisehoovid tunnistatud uusasumite parimaks lahenduseks. Tammeõue kodukandi välispiiri ääristavad puud ja hekid, luues koduse ja looduslähedase elukeskkonna. 🌳🏡

ASUKOHT
Külaliste parkimine nii maja ees kui kõrval.
Kortermaja asub Haabneem parimas asukohas. Lähedal mitmed ostukeskused, kool, lasteaed, ühistranspordipeatused, Viimsi SPA, veekeskus, haigla, kino, seikluspark, rulluisu- jooksu- ja jalgrattarajad. Jalutuskäigu kaugusel kaunis liivarand, mitmed kõrgel tasemel restoranid, bowling jne. Kohe üle tee Viimsi kultuurimeka ARTIUM.
Parim elukoht rahu, rohelust ning turvalisust hindavale perele.

Võta minuga kohe ühendust, et oma silmaga see armas kodu üle vaadata?

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).