Hind
159 900 €
Ruutmeetrihind
5 330,00 €/m2
Lisainfo
tube 1 tuba
ruutmeetrit 30.00 m2

Asukoht

Aadress: Jõe tn 7, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 11126 / 550449123939941200
Pindala: 30.00 m2
Tubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Ehitusaasta: 2005
Valmidus: Renoveeritud
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: B
Korruse number / korruste arv: 3 / 10

Lisad

  • mööbel
  • parkett

Müüa hubane ja põhjalikult renoveeritud 1-toaline stuudiokorter suurepärases asukohas. Pärast renoveerimist pole korteris elanikke olnud.

Avar planeering ja kvaliteetne sisustus pakuvad praktilist ja kaasaegset elukeskkonda. Korteri sisustus on hästi läbimõeldud, on kasutatud heledaid toone ja kvaliteetseid materjale. Korteris on olemas kõik vajalik koheseks sissekolimiseks või välja üürimiseks ning lisainvesteeringuid ei nõuta.

KORTERI HIND SISALDAB KOGU SISUSTUST.

KORTER

Korter asub maja 3. korrusel ja koosneb esikust, suure garderoobkapiга, avarast ja hubasest elutoast avatud köögiga ning vannitoast/wc-st. Siseviimistluses on kasutatud kvaliteetseid materjale, seadmeid ja sanitaartehnikat. Toas on naturaalne tamme parkett (kalasaba). Elutoas on diivan, mis käib lahti, muutes selle mugavaks voodiks.
Remondi käigus vahetati välja kogu torustik, elektrijuhtmestik, põrandakatted ja -liistud, siseuksed, valgustid, pistikud/lülitid jne. Mõistlikud kommunaalkulud (80-150 eurot).

MAJA

10-korruseline maja on ehitatud 2005. aastal. Majas toimib tugev ja hooliv korteriühistu, trepikojad on lukustatud. Maja on hooldatud, rahulik ja turvaline, varustatud videоvalvega. Koridorid ja trepikojad on värskelt värvitud. Naabrid on sõbralikud. Parkimine toimub linna piirkonnas parkimiskaardi alusel.

ASUKOHT
Tegemist on logistiliselt väga mugava asukohaga Tallinna kesklinnas.
Läheduses on Viru keskus, Rotermanni kvartal, Nautica Keskus, D-terminal, Tallinna Ülikool, Stockmann, Kadrioru park koos puhkealade ja jalgrattateedega, samuti mitmed lasteaiad, ühistranspordipeatused ja teised kaubanduskeskused. Mere äärde jõuab 5-minutilise jalutuskäiguga, ning Vanalinn asub vaid 10-minutilise jalutuskäigu kaugusel.

See on suurepärane võimalus soetada endale valmis ja mugav kodu.
Ideaalkodu või suurepärane investeering!

Helista ja küsi lisa ning lähme vaatama!

* KORTER ON KOHE VABA ja peale ostu-müügi tehingu sõlmimist saate VÕTMED KOHE KÄTTE!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).