Hind
109 900 €
Ruutmeetrihind
0,00 €/m2
Lisainfo
kinnistu pindala 1101.00 m2

Asukoht

Aadress: Algi tee 3, Äigrumäe küla, Viimsi vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 6583 / 242239
Krundi suurus: 1101.00 m2
Katastri nr: 89001:010:7270

Lisad

  • detailplaneering
  • elekter
  • tsentraalne vesi
  • kanalisatsioon tsentraalne

Otsid kohta, kuhu rajada oma unistuste kodu? Äsja on müügile tulnud privaatne elamukrunt Tallinna piiril, uue ja areneva Väike Taani elamurajooni tupiktänavas. See elamukrunt on ideaalne võimalus neile, kes hindavad looduslähedust, rahu ja vaikust, kuid soovivad siiski säilitada mugavat ühendust linnaeluga.

ELAMUKRUNT
Tegemist on 1101 m² suuruse elamumaaga, mis pakub rohkelt ruumi teie ideede ja soovide elluviimiseks. Riigimaaga piirnev krunt on piisavalt suur, et võimaldada privaatsust ja luua enda jaoks sobiv elukeskkond.

KOMMUNIKATSIOONID
Piirkonnas on olemas kõik vajalikud kommunikatsioonid. Hetkel on liitumised veel tasumata, kuid vajalikud trassid on piirkonna arendaja poolt väljaehitamisel.
Krundi omandamisel tuleb tulevasel omanikul tasuda liitumistasud tsentraalse vee ja kanalisatsiooni (Viimsi Vesi) ning elektrivõrgu (Imatra Elekter) teenuste eest.

ARENG JA INFRASTRUKTUUR
Väike Taani arendusprojekt hõlmab mitmekülgset elamukeskkonda, kus plaanide kohaselt valmivad 101 eramaja, 29 ridaelamut, 46 korterit, kaasaegne lasteaed, puhke-, sportimis- ja rekreatsioonialad. See loob suurepärased võimalused peredele, kes soovivad elada kaasaegses ja turvalises kogukonnas. Ka piirkonna teed ja valgustus on arenduse käigus välja ehitatavad, tagades mugava ja turvalise liiklemise.

TÄISEHITUSPROTSENT
Vastavalt detailplaneeringule on krundil lubatud ehitada kuni 25% ehitusaluse pinnaga hooneid, mis tähendab, et saate rajada ühe üksikelamu (kuni 2 korrust) ja ühe abihoone (kuni 1 korrus). See annab paindlikkuse ja vabaduse luua just teie vajadustele vastav kodu.

ASUKOHT
Elamukrunt asub vaikses ja looduslähedases keskkonnas Pärnamäe tee ja Metsakasti küla vahel. Lähedal asuvad ühistranspordipeatused ja jalgrattateed võimaldavad mugavat liiklemist. Paari minuti autosõidu kaugusele jäävad nii Mähe Grossi kui ka Muuga Maxima kauplused.
Lisaks on piirkonnas mitmed loodusrajad, nagu Soosepa raba ja Pirita terviserajad, mis pakuvad suurepäraseid võimalusi aktiivseks puhke- ja vaba aja veetmiseks.

Objekt pakub huvi?
Võta ühendust ja küsi lisainfot!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).