Hind
155 000 €
Ruutmeetrihind
1,13 €/m2
Lisainfo
kinnistu pindala 137745.00 m2

Asukoht

Aadress: Oja, Mustla-Nõmme küla, Paide linn, Järva maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 5936 / 241549
Krundi suurus: 137745.00 m2
Katastri nr: 56501:001:0111

Lisad

  • tööstusvool
  • elekter
  • lokaalne vesi
  • kanalisatsioon lokaalne

Unistuste kodu looduse rüpes – eriline võimalus rahu ja privaatsuse nautlejatele!

Kas otsid kodu, kus saad nautida looduslähedast elu, privaatsust ja vabadust? Pakume müügiks hubast palkmaja kauni kõrghaljastusega kinnistul. Siin saad hommikuti ärgata linnulaulu saatel, jalutada oma viljapuude all ja nautida õhtuseid hetki oma tiigi ääres. See kodu ootab just Sind, kes otsib midagi erilist!

Peamised omadused:
Elamispind: 110.5 m2 – piisavalt ruumi, et elada mugavalt ja luua just enda kodu.
Krundi suurus: 13,77 ha – ruumikas krunt, mis pakub privaatsust ja palju võimalusi aia- ja välitegevusteks.

Toad on valgusküllased ja avarad, mille seintes peitub tõeline palkmaja ilu. Elutoas näed ehtsaid palke, mis lisavad ruumidele soojust ja kodusust.
Funktsionaalne planeering, mis pakub piisavalt ruumi kogu perele.

Renoveeritud ja täiendatud – valmis uueks alguseks
Majas on tehtud mitmeid värskendustöid: lastetoas, köögis ja elutoas on lammutatud vanad kapid ja alustatud on köögi renoveerimist. WCs on vahetatud kuivkäimla kaasaegse veepaagi vastu ning pesuruumis saad nautida mugavusi tänu uuele boilerile. See kodu annab Sulle vabaduse jätkata renoveerimist just oma maitse järgi ja teha sellest täpselt Sinu unistuste kodu!

Küte
Ahiküte – majas on kaks hubast ahju, mis loovad soojust ja meeleolu ka kõige külmematel talveõhtutel.
Köögis on pliit, mis lisab köögile klassikalise puudutuse ja on ideaalne, kui soovid talveõhtutel midagi ahjus küpsetada.
Elutoas asub õhksoojuspump, mis hoiab vajadusel ruumid mõnusalt soojana.

Kinnistu võlud – viljapuud, tiik ja privaatsus
Kinnistu on tõeline aedniku unistus!
Siin kasvavad maitsvad õunad, kirsid, mustsõstrad ja punasõstrad ning aroonia ja tikripõõsad, mis pakuvad igal suvel rikkalikku saaki. Lisaks on siin hiljuti ehitatud puidust kasvuhoone, kus saad kasvatada oma maitseaineid ja köögivilju.

Kinnistul asub ka väike tiik, mis loob mõnusa looduslähedase atmosfääri. Suvel võib see küll kuivaks minna, kuid annab siiski loodusliku puhkepaiga igale aastaajale.

Armastad loomi? Kinnistul asub ka väike tall koos kopliga ning üle tee ootab Sind suurepärane karjamaa – ideaalne hobuste või muude koduloomade pidamiseks.

Looduse rahu ja privaatsus
Ümber maja asuvad kõrged puud, mis pakuvad privaatset ja turvalist keskkonda. Kevadel ja suvel võid tunda end justkui maalilises postkaardis, nautides erinevate lindude laulu ja metsarahu.
Oled vaid 5 km kaugusel Ardust, kus on olemas kõik esmavajalikud teenused – kool, lasteaed, poed ja palju muud.

Tehnilised andmed ja mugavused
Veevarustus: Vesi tuleb salvkaevust, mis on hiljuti puhastatud. Kinnistul on kogumismahutid, mis teenindavad WC-d ja kööki.
Elektrisüsteem: Majas on 25 A elektrivõimsus ja kahetariifne elektriarvesti, et hoida energiakulud mõistlikud.
Internet ja TV: kõik suuremad teenusepakkujad on saadaval.
Suitsuandurid ja turvasüsteem: Majas on suitsuandurid ja turvalisust lisab Nublu süsteem, mis on ühendatud turvafirmaga ja lisab turvatunnet.

Tõeliselt looduslähedane elu – siin saad nautida täielikku privaatsust ja rahu, olles samal ajal lähedal kõigele vajalikule.
Võimalik jätkata renoveerimist: Kui oled valmis panustama natuke aega ja energiat, siis saad sellest kodust luua midagi tõeliselt erilist.
Mugavustega kõrvalmaja: Pesemisvõimalus on hetkel kõrvalmajas, mis sobib ideaalselt suvekülalistele või perele, kes hindab lisaruumi.

ÜMBRUSKOND
Kodu lähedal asuvad metsad pakuvad suurepäraseid võimalusi seenel ja marjul käimiseks, looduses jalutamiseks ja hobustega sõitmiseks. Samuti on siin lähedal kalapüügi- ja ujumiskohad, mis pakuvad tegevust kogu perele. Kevadel ja suvel muutub kogu piirkond roheliseks oaasiks, kus saab nautida vaikust ja looduse ilu.

Kui otsid kohta, mis ühendab endas looduslähedust, privaatsust ja võimalusi ise kodu oma käe järgi kujundada, siis on see pakkumine just Sinule! Ära jäta võimalust kasutamata – tule oma uue koduga tutvuma!


Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).