Hind
4 170 €
Ruutmeetrihind
17,00 €/m2
Lisainfo
ruutmeetrit 245.30 m2

Asukoht

Aadress: Maakri 21, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 5698 / 241300
Pindala: 245.30 m2
WC-d: 3
Kööke: 1
Ehitusaasta: 2018
Valmidus: Valmis
Energiamärgis: C
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 4 / 4

Lisad

  • lift
  • nõupidamisruum
  • fonolukk
  • climateDevice
  • ventilatsioon
  • köögimööbel
  • internet

Üürile anda kaunis valgusküllane büroo Maakri Kvartali silmapaistvas ajaloolises hoones. Hoone rekonstrueeriti 7 aastat tagasi ning nüüd on see täiesti modernne büroohoone. Samas on säilinud ajaloolisele hoonele omane karakter – kõrged kaldlaed, kandetalad, suured avatavad aknad, mis pakuvad suurlinlikke vaateid ümbruse kõrghoonetele.

Büroo on avatud planeeringuga, mis sobib ideaalselt pinna iseloomuga, sest nii on suurepäraselt säilinud kõrge ruumi avarus. Olemas on üks kabinet/ nõupidamisruum, ruumikas sisustatud kööginurk koos puhkealaga, kolm tualettruumi, vastuvõtuala ja garderoob. Soovi korral saab ruumi liigendada kergelt paigaldatavate moodulseintega, paigaldada silentbox’e vms. Pinnale on võimalik mahutada kuni 42 töökohta. Soovi korral saab soetada ka kontorimööblit.

Ruumides on liikumisandurite ja taimeritega varustatud led-rippvalgustid ning integreeritud keskküte ja jahutus. Et aknad on päevapäikese poole, on paigaldatud ka rulookardinad.

Pinna juures asub pikk rõdu (ei kuulu üüripinna hulka), mis on võimalik soovi korral kasutusse võtta kokkuleppel Maakri Kvartaliga.

Pind on osa Maakri kvartalist, mis on unikaalne kooslus moodsatest klaashoonetest ja eelmise sajandi algusest pärinevatest renoveeritud hoonetest. Pind paikeb kvartali G-hoones, kus 1. korrusel on mainekas restoran Härg, bürookorrustel Workland ja Emor. Sissepääs G-hoonesse on nii tänavalt kui ka kvartali parkimismajast. Et hoones ei ole palju üürnikke, on pind üsna privaatne.

Maakri Kvartali peasissepääsu juures on kauni sisekujundusega fuajee. Tornmaja 3. korrusel on terrassiga lõunarestoran, 1. korrusel restoran Kolm Sibulat. Kvartalis on erinevad kauplused ja teenindusettevõtted ning rohealaga sisehoov, kus võimalik puhata või üritusi korraldada. Kõik selleks, et pakkuda kvartalis tegutsevatele ettevõtetele mugavat töökeskkonda, kuhu töötajad sooviksid tulla.

Suurepärane asukoht linnasüdames tagab mugava ligipääsu kõigist Tallinna piirkondadest nii autoga kui ka ühistranspordiga. Lähinaabriteks südalinna suurimad büroohooned: Skyon, Tornimäe Ärikeskus, City Plaza, Euroopa Liidu maja, SEB hoone, Rävala Ärikeskus, Novira Plaza ja hotellid: Radisson Blu Sky, Swissôtel.

Naabruses on avalikud parklad, sh Rävala pst all paiknev parkla, mille kaudu on Maakri Kvartal ühenduses naaberhoonetega, sh Stockmanni kaubamajaga. Vabade kohtade olemasolu korral saab parkimiskohti üürida ka Maakri Kvartali parkimismajas.

Üürihind on 17 eur/m², lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.

Kui soovid bürood ühes Tallinna soliidseimas ärikvartalis, tule vaatama!

 
Jaga minu kontakti kõigile, kes vajavad kinnisvaranõu!

Liitu meie uudiskirjaga ja saa homset kinnisvarainfot juba täna! Vaata https://arikinnisvara.uusmaa.ee

UUS MAA ÄRIKINNISVARA – aastakümned kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, hindamine, haldamine, nõustamine ja investeerimine.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).