Hind
270 000 €
Ruutmeetrihind
140,33 €/m2
Lisainfo
kinnistu pindala 1924.00 m2

Asukoht

Aadress: Tormilinnu 1, Püünsi küla, Viimsi vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 5572 / 241044
Krundi suurus: 1924.00 m2
Katastri nr: 89001:003:2910
Veekogu: Meri
Veekogu nimetus: Tallinna laht
Veekogu kaugus: 40 m

Lisad

  • detailplaneering
  • elekter
  • tsentraalne vesi
  • kanalisatsioon tsentraalne

Kas oled kunagi unistanud kodust, kus igal õhtul saad nautida päikeseloojangut otse oma terrassilt või elutoa diivanilt? Püünsis, Viimsi poolsaare läänekaldal, on just müüki tulnud täpselt selline haruldane võimalus – 1 924 m² suurune merevaatega kinnistu, mis pakub ideaalset tasakaalu looduse ilu ja kvaliteetse elukeskkonna vahel.

ASUKOHT
Püünsi küla on tõeline peidetud aare. Siinsed rannad ja vaated teevad sellest ühe Viimsi hinnatuima piirkonna, mis samas jääb linnakärast piisavalt kaugele, et pakkuda rahu ja privaatsust. Siin elades tunned end kui suvekodus – aastaringselt. Kinnistust vaid 40 meetri kaugusel on meri, kus saad igal hommikul värskendava ujumise teha või lihtsalt jalutada mööda vaikset rannajoont. Pandju saar, lindude oaas, on vaid paarikümne sammu kaugusel, pakkudes ideaalseid võimalusi looduse avastamiseks ja jälgimiseks.

Oma perele turvalise ja mugava elu tagab ka Püünsi infrastruktuur – kool ja lasteaed asuvad vaid 900 meetri kaugusel. Ei mingeid hommikusi ummikuid ega kiirustamist – kõik on sõna otseses mõttes kiviviske kaugusel. Igapäevased toimetused on lihtsad ja käepärased – lähim kauplus on vaid 400 meetrit eemal. Haabneeme keskus jääb 7-minutilise autosõidu kaugusele.

KINNISTU
Kinnistu on avatud lõuna ja lääne suunas, pakkudes terve päeva jooksul päikest ja imelisi vaateid. 1 924 m² suurune ala jätab piisavalt ruumi, et mahuks ära maja, suured terrassid ning ruumi jääks veel ka aiale.
Olemas on ehitusprojekt, mille on loonud AB Standup – tuntud oma avatud ja julge arhitektuurikeele poolest. Projekt sisaldab modernset ja avarat 300 m² suurust kodu, kus esimesel korrusel on 65 m² suurune elutuba koos köögi ja söögitoa alaga – vaatega otse merele. Samuti on planeeritud kolm magamistuba, kaks vannituba ja ruumikad garderoobid. Alumisel korrusel on spa-ala koos basseiniga, tehno- ja abiruumid ning garaaž kahele autole.
Ja parim osa? Ehitusluba on olemas, seega saad kohe ehtiusega alustada ja oma kodu unistused ellu viia.

Püünsi – elukoht, mis kasvab koos sinuga
Viimsi on olnud juba aastaid üks ihaldusväärsemaid elupiirkondi ning Püünsi paistab silma oma rahu ja looduse poolest. Üha enam inimesi otsib just sellist paika, kus saaks linnakärast eemale tõmbuda ja oma perele turvalist ja kvaliteetset elukeskkonda pakkuda. Siin on see kõik olemas – koolid, lasteaiad, loodus ja mugav ligipääs Tallinnale.

Miks mitte teha samm unistuste suunas? Kui tunned, et see võiks olla Sinu uus kodu, siis võta julgelt ühendust – räägime lähemalt ja võib-olla juba varsti istud oma uue kodu terrassil, nautides parimaid merevaateid.

Rohkem infot saab:
Lii Salusaar
5344 0956
lii.salusaar@luxum.ee

LUXUM – Luxury Living by Uus Maa

LUXUM on pühendunud kõige eksklusiivsema ja unikaalsema kinnisvara müügile Eestis. Meie 30-aastane kogemus, luksuskinnisvarale spetsialiseerunud maaklerid, ulatuslik kontaktivõrgustik ja värske turuinfo annavad meile võimaluse leida teie kinnisvarale sobiva ostja või teile sellise kodu, mida soovinud olete. Kui soovite osta, müüa või üürida preemiumklassi kinnisvara, võtke julgelt minuga ühendust!
Võta minuga ühendust ja küsi lisa!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).