Hind
725 €
Ruutmeetrihind
17,34 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 41.80 m2

Asukoht

Aadress: Paekalda 24, Lasnamäe linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 4817 / 240325
Pindala: 41.80 m2
Tubade arv: 2
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Rõdu suurus: 4.70 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2021
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: B
Ehitise materjal: Paneel
Küte: Elektriline põrandaküte, Keskküte
Korruse number / korruste arv: 2 / 5

Lisad

  • turvauks
  • dušš
  • parkett
  • mööbel
  • külmkapp
  • kaabel TV
  • internet

Üürile anda valgusküllane 2-toaline korter Lahekalda kvartalis.

Korteri koosseisu kuuluvad: avar esik, elutuba avatud köögiga, magamistuba, duširuum-tualett ning rõdu. Korteri köetav pind on 41.8m² millele lisandub klaasitud rõdu 4.7m²

Korters on paigaldatud kvaliteente köögimööbel koos integreeritud tehnikaga( pliit, ahi, nõudepesumasin, ahi, kubu) ning garderoobikapid esikus ning magamistoas. . Muu mööbel kokkulepel.

Korteri põrandaid katab ühelipiline tamme parkett, vannitoad on plaaditud, tubade lagede kõrguseks on 2,8 meetrit.

Korterie kuulub üks panipaik maja 0 korrusel ning parkimiskoht maja all.
Sissepääsu juures on ka eraldi hoiuruum jalgratastele ja lapsevankritele.

Elanike ühiseks kasutamiseks on eraldi avar mänguväljak ja erinevad puhkealad. Lisaks haljastusele on avalikes parkides jalutusradad, valgustatud pingid ja välispordivahenditega puhkealad.

Majal on B energiaklass, mis tagab madalaid kommunaalmakse. Terve korter on köetud vesipõrandaküttega ja hea sisekliima eest vastutab korteripõhine sundventilatsioon, kliimaseadmed ja väga hea soojapidavusega aknad. Kortermaja soojavarustuse allikas on kaugküte ja majal on oma soojasõlm.

Eluhoonete juures on laste mänguväljak ja laudadega istumiskohad. Lastealal on kummist turvakate, liivakasti ümbritseb puitkate. Jalgrattaga tulijatele on paigaldatud rattahoidjad. Hoovialadel on maastikuarhitekt Piret Kümmel taotlenud värviküllust ja mitmekesisust sulandades uue loodava kokku varasemalt rajatud hoovialade lahendustega. Hoovialal on õunapuud, pihlakad, kirsipuud, toomingad, ebajasmiinid, põisenelad, põõsasmaranid ja elulõngad.

Lahekalda on kui reaalsuseks saanud ilus unenägu. Kodu keset linna, looduse rüpes, mere ääres. Mets ja meri ja kesklinna melu – kõik käeulatuses. Mõelda vaid, istud koduaknal või terrassil ja saad sealt heita pilgu silmapiirini laiuvale veele, kodumaja ümbritsevale loodusele või hoopis südalinna tornidest moodustunud siluetile.

Lahekalda on kui pisike ja turvaline, ent kaasaegne väikelinn keset suurt linna. Lahekalda naabriteks on ühel pool ajaloost, kultuurist ja maitseelamustest pakatav Kadriorg, teisel pool mõnusat äraolemist pakkuv Pirita oma merepromenaadi, jahtklubi kloostrivaremete ja restoranidega.

Lahekalda on enam kui lihtsalt elamukvartal. Lahekalda on kogukond ja mugav ning turvaline elukeskkond.

Kõigi pereliikmete rõõmuks on kvartalil otseühendus Pirita rannapromenaadi ja terviseradadega, kuhu pääseb hõlpsasti mööda Mäe kergliiklusteed. Jalutuskäigu kaugusele jääb ka kultuurist ja kohvikutest pakatav Kadriorg. Autode parkimiseks on ruumi piisavalt kodumajade juures.

Lahekalda on ümbritsetud kultuuri-, maitse- ja spordielamustest. Kiviviske kaugusel asub nii Windecki park kui kunstmuruväljakuga Maarjamäe spordikompleks, kus mängitakse jalgpalli. Laulu- ja tantsupidude eel võib seal kohata tantsurühmi, kes liikumiskavasid harjutavad.

Kultuurisõprade jaoks on Lahekalda lähiümbrus kui paradiis. Vahetus läheduses asuvad Maarjamäe loss, Eesti Ajaloomuuseum ja Filmimuuseum. Kaugele ei jää ka KUMU ja Kadrioru kunstimuuseum. Gurmaane ja lihtsalt head toitu armastavaid inimesi rõõmustab restoran Tuljak Pirital või restoran Rudolf Kadriorus. Need on paigad, mis muudavad ilusad hetked eriliseks ja erilised meeldejäävateks.

Elamukvartalisse rajatav kodulasteaed rõõmustab pisiperet. Selle lähedus annab võimaluse nautida neid lastele nii magusaid hommikusi lisauneminuteid. Lisaks rõõm kodukandilastega lustimisest. Ka koolilastel ja üliõpilastel pole põhjust muret tunda, sest suurepärase juurdepääsu ja transpordiühenduste toel saab koolidesse ja ülikoolidesse lihtsa vaevaga.

Elamukvartalit ümbritsev loodus pakub loomadega ajaveetmiseks ja nende eest hoolitsemiseks hulgaliselt võimalusi. On ju loodus loomadele kõige loomuliku keskkond. Võta oma lemmik kaasa ja mine temaga jalutama või jooksma merekaldale või mõnele Pirita terviserajale. Selleks jagub ruumi ka elumajasid ühendaval haljasalal.

Kesklinna bussiga 10 minutit. Jalutuskäigu kaugusel asuvad Lauluväljak ja Kadrioru park. Pirita merepromenaad on 800 m kaugusel. Sinna pääseb mööda Mäe tänavat jalgsi või rattaga. Läheduses asub suur Maxima XXL kauplus.

Lepingu sõlmimisel tasuda üür/tagatis/vahendustasu. Kõik kokku 3x kuuüür. Vahendustasule lisandub km.

Helista, kirjuta ja tule kindlasti tutvuma!

 
JAGA MINU KONTAKTI KÕIGILE, KES VAJAVAD KINNISVARANÕU!
– – – – – – – – – –
Telli hindamine UUS MAA Kinnisvarabüroolt hindamine@uusmaa.ee
ning saad:
– Eksperthinnangu kuni 20% soodsamalt kui võtad koduga seotud laenu Swedbankist
– Pankadest parimad kodulaenutingimused
– Kiire, kvaliteetse ning usaldusväärse hindamisteenuse Eestis
UUS MAA KINNISVARABÜROO EKSPERTHINNANGUID AKTSEPTEERIVAD KÕIK FINANTSASUTUSED.
– – – – – – – – – –

Liitu Uus Maa uudiskirjaga ja saa homset kinnisvarainfot juba täna!
https://www.uusmaa.ee/uudiskirjagaliitumine/

– – – – – – – – – –

Kodu aitab osta Swedbank.
Pakkumise saamiseks kasuta koodi UUSMAA ja Sind teenindatakse eelisjärjekorras.
Võtame ühendust 1 tööpäeva jooksul.
Uus Maa kliendile soodsam lepingutasu. Küsi täpsemat infot maaklerilt.

Finantsteenuseid pakub Swedbank AS. Tutvu tingimustega, pea nõu.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).