Hind
4 025 €
Ruutmeetrihind
10,00 €/m2
Lisainfo
ruutmeetrit 402.50 m2

Asukoht

Aadress: Tartu mnt 84a, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 4750 / 240248
Pindala: 402.50 m2
WC-d: 3
Kööke: 2
Ehitusaasta: 2007
Valmidus: Valmis
Energiamärgis: F
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 3 / 14

Lisad

  • lift
  • nõupidamisruum
  • fonolukk
  • climateDevice
  • ventilatsioon
  • mööbel
  • mööbli võimalus
  • köögimööbel

Üürile anda silmapaistva siseviimistlusega industriaalstiilis büroo Tartu maantee piirkonna maamärgiks kujunenud Fahle majas. Büroo siseviimistluses on kasutatud kvaliteetseid materjale. Palju on klaasi, mis loob stiilse koosluse ajaloolise hoone paekiviseintega ning lisab ruumi õhulisust. Kõrged laed ja põnevalt eksponeeritud paekividetailid loovad luksusliku atmosfääri.

Ruumilahendus on funktsionaalne: avatud planeeringuga tööalad, eri suuruses nõupidamisruumid, millest osa on mugavalt kasutatavad ka tööruumidena. Olemas on kaks kööginurka, hubane puhkeala ning lounge külaliste vastuvõtuks või ürituste korraldamiseks, samuti esinduslik vastuvõtuala.

Fahle maja ehitati endise tselluloosi- ja paberitööstuse paekivist keedutsehhi hoone peale. Ajaloolise hoone iseloomu säilitades loodi modernne ja kvaliteetne äri- ja eluhoone. Arhitektid Andrus Kõresaar ja Raivo Kotov (KOKO Arhitektid OÜ) pälvisid Fahle maja projekteerimise eest 2006. aastal Eesti Kultuurkapitali arhitektuuri sihtkapitali aastapreemia.

Fahle maja asub kesklinna piiril, kuhu on mugav liigpääs kõigist linnaosadest. Naabruses on populaarne Fahle Kvartal, kus palju büroosid, teenuseid ja mitmeid restorane. Lähedal on Sikupilli ja Ülemiste keskus ning T1 Mall of Tallinn.

Fahle maja kõrval on mugav parkimine klientidele, samuti soodsa hinnaga parkald, kus üürnikud saavad kuupõhiselt parkimiskohti üürida. Mõne sammu kagusel on ühistranspordipeatused.

ÜÜR:
Eripakkumine: pkaajalise lepingu puhul on esimesed 6 kuud üür 10€/m2 kohta, edaspidi 14€/m2. Lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.

Kui otsid inispireerivat ja iseloomuga bürood, võta ühendust ja tule vaatama!

Pakkumine on vahendustasuta!

 
Jaga minu kontakti kõigile, kes vajavad kinnisvaranõu!

Liitu meie uudiskirjaga ja saa homset kinnisvarainfot juba täna! Vaata https://arikinnisvara.uusmaa.ee

UUS MAA ÄRIKINNISVARA – aastakümned kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, hindamine, haldamine, nõustamine ja investeerimine.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).