Hind
119 000 €
Ruutmeetrihind
2 270,99 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 52.40 m2

Asukoht

Aadress: Pargi tee 2, Loo alevik, Jõelähtme vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 4251 / 239698
Pindala: 52.40 m2
Tubade arv: 2
WC-d: 1
Elutube: 1
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Kööke: 1
Panipaiku: 1
Panipaikade suurus: 8.00 m2
Ehitusaasta: 1958
Katus: Profiilplekist
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 24504:002:0305
Ehitise materjal: Kivi
Aknad: Plastikraamidega pakettaknad
Küte: Ahi, Elektriline
Parkimine: Parkimiskohad on elanikud jaganud kokkulepitud kasutuskorra alusel.
Veekogu: Jõgi
Veekogu nimetus: Pirita
Veekogu kaugus: 50 m
Korruse number / korruste arv: 1 / 2

Lisad

  • suletud trepikoda
  • postkast
  • turvauks
  • dušš
  • boiler
  • pesumasin
  • konditisioneer
  • kamin
  • parkett
  • köögimööbel
  • külmkapp
  • internet
  • elekter
  • lokaalne vesi
  • tsentraalne vesi
  • kõrvalhoone
  • ühistransport
  • kinnine hoov
  • uus elektrijuhtmestik
  • uus torustik

Müügile on tulnud korter, millesarnasele pole tänasel turul tõenäoliselt konkurenti. Kahetoaline korter asub vahetult Pirita jõe kaldal paiknevas majas, milles on vaid 8 korterit. Maja ümbritseva krundi suuruseks on 2429 m2 ja antud korteri omandivorm on korteriomand, mille juurde kuulub 546/4181 mõttelist osa kinnistust. Kaasomandiosad pole notariaalse kasutuskorra alusel jagatud, kuid naabrid on omavahel kokku leppinud, kes millist osa kasutab.

Antud korteri kasutuses on aiaga piiratud iluaed. Maalapike paikneb vahetult akna all ja on suunaga jõe poole, selle värava juurest viib tee otse Pirita jõeni, kuhu on rajatud privaatne istumiskoht.
Jõgi, milleni on majast umbes 50 meetrit, on lokaalselt pilliroost puhastatud ning võimaldab kiiret suplust igal ajahetkel. Grilli, uju, kalasta, tegeke aiandusega, päevita ja naudi!

Korteri kasutuses on 2 parkimiskohta maja ees, maja all asuv võlvkelder, mida kasutatakse ühe teise korteriga kahasse ning igal korteril on isiklik puukuur. Kõigi kaasomandiosade kasutamine on kokku lepitud väljakujunenud kasutuskorra alusel.

KORTER
Maja asub juriidiliselt Loo alevikus, reaalselt aga paikneb Loo ja Lagedi piiril. Asukoht on privaatne: ümberringi pole teisi korterelamuid ja maja ümbritseb kaunis looduskeskkond. See on ideaalne kodu neile, kes soovivad osta omale elamise, makstes korteri hinna ja elades kõigi korteri juurde juurde kuuluvaid mugavusi kasutades, kuid sealjuures omades korterit, millel on olemas kõik maja omadused.

Korter asub maja 1. korrusel, Korteri koosseisu kuulub esik, kus on mahukas liugustega garderoobkapp, köögisaarega köök ja kaks tuba: elu- ja magamistuba, mille vahele laotud soojust salvestav kaminahi on ehitatud selliselt, et elavat tuld on võimalik nautida mõlemast toast. Samamoodi pääseb duši- ja tualettruumi kahe ukse kaudu: nii esikust kui magamistoast. Korteris on ahiküte ja lisaks ka õhksoojuspump. Kõik aknad on vahetatud, seined värvitud,
Korteri tehniline seisukord on hea. Umbes 6 aastat tagasi on uuendatud korteri kõikide ruumide põrandate, seinte ning lagede viimistlust, lisaks on paigaldatud uus kohtkindel köögimööbel (jääb sisse ja on hinna sees), garderoobkapp ning sanitaartehnika. Uuendatud on korteri elektrijuhtmestik ning vee- ja kanalisatsioonitorustik. Sooja vee tagab elektriboiler.
Korter vajab kerget värskendamist, kuid võimaldab ka kohest sissekolimist.

KORTERMAJA
Maja, on paksud kiviseinad, mis hoiavad talvel hästi soojust ja suvel jahedust. Kortermaja korterühistu on aktiivne – hiljuti vahetati täismahus kortermaja
katus, mille kohta on ehitisregistrisse 2023. a. lisatud ka vastav kasutusteatis.
Korteriühistu poolt on viimane korstnapühkimise akt tellitud sügisel 2023.a. ja korstnalõõride pühkimist korraldatakse terves majas korraga ja rutiinselt igal aastal sügiseti enne kütteperioodi algust.

Viimasel, 16.06.2024. aasta üldkoosolekul otsustati: kinnitada 2024. aasta majanduskava: alates 01. juulist 2024. a on heakorra (hooldus) tasu 0,12 eurot/m2, haldustasu 0,16 eurot/m2 ja
remondifondi(sh laenumakse) tasu 2,20 eurot/m2. Kohustuste jaotus korteriühistu liikmete vahel majandamiskulude kandmisel toimub proportsionaalselt vastavalt neile kuuluvate
korteriomandite suurustele, mis on kantud kinnistusraamatusse.
Majal on uus välistrepp. Pikemas perspekriivis on plaanis korda teha ka maja välisfassaad.

KOMMUNAALARVED / TEHNOSÜSTEEMID
Kommunaalkulud (hooldus, haldus, prügi, remondi- ja laenumakse) on aastaringselt ca 170 eurot. Nendele summadele lisandub individuaalne elektri- ja veekulu vastavalt tarbimisele, samuti küttepuude maksumus. Sissepääsuteed hoovi puhastab talvel lumest sahk, mis on valla poolt, parklat puhastavad lumest elanikud, kes parkida soovivad, ise. Majja on toodud Telia optiline valguskaabel.

ASUKOHT
Kortermaja vastas ega läheduses ei asu teisi korterelamuid. Ümberringi on eramajad ja kõrval hobusetall ning -koppel, kus saab võtta ratsutamistunde. Lähimateks kauplusteks on Grossi toidupood Loo alevikus ca 2km kaugusel, kus tegutsevad nii lillekauplus kui ka apteek ja Lagedi alevikus ca 2 km kaugusel Meie Toidukaubad nimelisse ketti asuv väikekauplus, milline asub ka Lool.
Lähim bussipeatus jääb 100 m kaugusele ning asub üle tee, lähim rongijaam aga Lagedil ning jääb 7 minuti autosõidu kaugusel. Piirkonda läbivad valgustatud kergteed, mida mööda on mugav jalgrattaga sõõita.

Elamu asub Tallinast kõigest ca 15 minuti autosõidu kaugusel. Ka Ülemiste kaubanduskeskuse juurde jõuab autoga ca 15 minutiga ja kasutades Suur-Sõjamäe tänavat pidi linna sissesõitu, saab edukalt väldida nii hommikusi kui ka õhtuseid ummikuid.

Loo alevik asub vahetult Tallinna külje all, kuid on rahulikum, vaiksem ja looduskaunim elukeskkond kui linn, samas kohapeal on palju eluks vajalikkku täiesti olemas.

Lool asub Lasteaed Pääsupesa;
Lool on keskkool;
Lool on Tervisekeskus, kultuurikeskus ja jõusaal;
Lool on Spordikeskus, kus on ujula, lastebassein, spordisaal, tenniseväljak, ja staadion;
Lool on ujumiskoht: Pirita jõe liivane supelrand jääb 600 meetri kaugusele, Maardu järv 5 km kaugusele
Lool on kaks kauplust: Grossi Toidukaubad neist suurim ja seal on olemas ka apteek

Lisaks hea ühistranspordiühendus ja kergliiklustee Tallinnaga.
Kaugus Tallinna piirini 5 km.

Kui see pakkumine kõnetas Sind, Sul tekkisid küsimused või soovid korterit vaatama tulla, võta minuga julgelt ühendust ja küsi lisa!

 
JAGA MINU KONTAKTI KÕIGILE, KES VAJAVAD KINNISVARANÕU!
– – – – – – – – – –
Telli hindamine UUS MAA Kinnisvarabüroolt hindamine@uusmaa.ee
ning saad:
– Eksperthinnangu kuni 20% soodsamalt kui võtad koduga seotud laenu Swedbankist
– Pankadest parimad kodulaenutingimused
– Kiire, kvaliteetse ning usaldusväärse hindamisteenuse Eestis
UUS MAA KINNISVARABÜROO EKSPERTHINNANGUID AKTSEPTEERIVAD KÕIK FINANTSASUTUSED.
– – – – – – – – – –

Liitu Uus Maa uudiskirjaga ja saa homset kinnisvarainfot juba täna!
https://www.uusmaa.ee/uudiskirjagaliitumine/

– – – – – – – – – –

Kodu aitab osta Swedbank.
Pakkumise saamiseks kasuta koodi UUSMAA ja Sind teenindatakse eelisjärjekorras.
Võtame ühendust 1 tööpäeva jooksul.
Uus Maa kliendile soodsam lepingutasu. Küsi täpsemat infot maaklerilt.

Finantsteenuseid pakub Swedbank AS. Tutvu tingimustega, pea nõu.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).