Hind
485 000 €
Ruutmeetrihind
1 711,36 €/m2
Lisainfo
tube 6 tuba
ruutmeetrit 283.40 m2
kinnistu pindala 1999.00 m2

Asukoht

Aadress: Tiigrisilma 12, Räni alevik, Kambja vald, Tartu maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 4076 / 303845844638772600
Pindala: 283.40 m2
Krundi suurus: 1999.00 m2
Tubade arv: 6
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2021
Valmidus: Uus
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: A
Katastri nr: 94901:005:1742
Ehitise materjal: Kivi

Lisad

  • saun
  • kaabel TV
  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • televiisor
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Müüa A-energiaklassi elamu kaasaegses elamurajoonis Tartu linna külje all!

EHITUS:
Elamu ehitus lõpetati 2021. a. Maja ehitamisel on jälgitud kõrget ehituskvaliteeti ja energiasäästlikkust.
Elamu vundament on rajatud lintvundamendile, mis on laotud betoonõõnesplokkidest (190 mm ja 240 mm) ning soojustatud 200 mm EPS-plaadiga. Sokkel on viimistletud hallika dekoratiivkrohviga.
Välisseinad on laotud 190 mm betoonõõnesplokkidest ning soojustatud mineraalvillaga 100+100 mm +30 mm (tuuletõkkeplaat)+ tuuletõkke kangas. Fassaad on viimistletud valget värvi horisontaalse puitlaudisega. Maja sisesed kandvad seinad on 240 mm betoonõõnesplokkidest ning mittekandvad seinad 140 mm väikeplokkidest. Vahelagi kui ka katuslagi on raudbetoonõõnespaneelidest (220 mm). Katuslae peal on 500 mm puistevilla. Majal on plekkkatus.
Paigaldatud on puidust pakettaknad ja terrassiuksed ning puidust välisuks.
Ära on veetud kaabeldus hoovi- ja fassaadivalgustuse paigalduseks.

Olemas on kasutusluba. Väljastatud on tarbimisel põhinev energiamärgis A.

TEHNOSÜSTEEMID:
Elamu on varustatud kaasaegsete ja energiatõhusate tehnosüsteemidega.
Majas on maaküte. Lisaks on loodud võimalus paigaldada majja ka tahkeküttekatel. Mõlemal korrusel on vesipõrandaküttesüsteem, mida on võimalik igast ruumist eraldi reguleerida digitaalsete regulaatoritega. Soojuskandjaks on vesi. Paigaldatud on veepehmendusseade. Elekter 3x25A.
Majas on toimiv valvesüsteem. Majja tuleb Telia valguskaabel.

PLANEERING:
Elamu on avara ja põhjalikult läbi mõeldud planeeringuga. Rõhku on pandud praktilisusele ja kasutusmugavusele, nt igal magamistoal on oma garderoobiruum, mõlemal korrusele on eraldi panipaigad, 3 tualettruumi, majapidamisruum jne. Elamu suletud netopind on 329,4 m² ning sellest eluruumide pinda 283,4 m².
Ruumilahenduslikult on esimesel korrusel esik, panipaigaks välja ehitatud trepialune, avatud köögiga elutuba, kabinet, 2 tualettruumi, sahver, majapidamisruum, sauna ees- ja puhkeruum, pesuruum, leiliruum, tehniline ruum ja suur garaaž (46 m²).
Teisel korrusel on suur trepihall/tuba (34,7 m²), kolm garderoobiruumiga magamistuba, eraldi panipaik/garderoob ning sanitaarruum, kus on dušš ja ka vanni paigaldamise võimalus.
Mõlemale korrusele on võimalik paigaldada kaminad.

SISEVIIMISTLUS:
Siseviimistluse märksõnadeks on minimalistlikkus ja modernsus. Seinad on värvitud valgetes toonides, mis lisaks paljudele klaaspindadele lisavad elamisse avarust. Tubade põrandaid katab õlitatud tammeparkett. Kõik siseuksed on puidust. Esiku põrandal ja sanitaarruumides on kasutatud erinevates hallikates toonides keraamilisi plaate. Paigaldatud on kvaliteetne sanitaartehnika. Leiliruumis on puuküttega keris.

KINNISTU :
Kinnistu on korrastatud ja haljastatud ning piiratud aiaga. Maja taga on terve kinnistu ulatuses tiik. Osa tiigist on kinnistu koosseisus. Sissesõidutee ja kõnnitee on kaetud kivisillutisega. Garaaži ees on parkimisruumi vähemalt kahele autole. Kinnistule on võimalik ehitada ka kõrvalhoone. Juurdepääs kinnistule on väga hea, mööda asfalteeritud ja valgustatud teed. Elamupiirkonnas on kõik uuemad eramajad ning rahulik ja turvaline elukeskkond.

MÜÜGIHINNAS SISALDUB:
Köögimööbel koos kvaliteetse integreeritud tehnikaga, sh elektripliit ja -ahi, õhupuhasti, külmutuskapp. Sisseehitatud garderoobisüsteemid. Sanitaarruumide mööbel. Kinnitatud valgustid ja aknakatted.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).