Hind
13 861 €
Ruutmeetrihind
13,00 €/m2
Lisainfo
ruutmeetrit 1066.20 m2

Asukoht

Aadress: Telliskivi tn 57b/1, Põhja-Tallinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 3917 / 239333
Pindala: 1066.20 m2
WC-d: 9
Ehitusaasta: 2024
Valmidus: Valmis
Energiamärgis: A
Katastri nr: 78401:101:1988
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 4 / 6

Lisad

  • lift
  • nõupidamisruum
  • dušš
  • climateDevice
  • ventilatsioon

Üürile anda stiilne kahel korrusel paiknev büroo ja ca 164m2 showroomiks, tootmiseks, laboriks vms sobiv pind sama hoone 1. korrusel. Pinnad on avatud planeeringuga, kuid veidi liigendatud. Nii büroos kui 1. korrusel on olemas tualettruumid ja duširuumid. Vajaduse korral saab pinnale teha nõupidamisruumid. Samuti saab pinnale paigaldada kööginurga – selle asukohta saab büroos veel valida, sõltuvalt sellest, kui suurt kööki ja puhkeala üürnik soovib. Soovi korral saab üürnik eraldi kokkuleppe alusel kasutada ka hoone 5. korrusel olevat kööki ja puhkeala ning katuseterrassi. 1. korruse pinnale on mitu sissepääsu, mis võimaldab ruumi omakorda osadeks jagada.

Ruumid on avarad ja valgusküllased, siseviimistlus kvaliteetne ning tagasihoidlik, mis võimaldab üürnikul kujundada oma stiilis büroo (pildigaleriis on mõned näited inspiratsiooni saamiseks).

Hoone on täielikult rekonstrueeritud ja modernne A-klassi büroohoone: keskküte, ruumipõhiselt reguleeritav sisekliima, avatavad aknad, vastavalt päikese liikumisele automaatselt liikuvad rulood.

Hoone parklas saab üürida vajaliku hulga parkimiskohti, samas on ka tasuta parkimiskohad klientidele. Hoone juures on olemas jalgrattaparkla. Lühikese jalutuskäigu kaugusel on ühistranspordipeatused (tramm, buss, rong).

Hoone on väga lähedal kesklinnale, naabruses on populaarne Telliskivi Kvartal, kus palju söögikohti ja meelelahutusvõimalusi, ka Balti Jaama turg on mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel.

Selle aasta lõpuni on üür 13 eur/m², edasi üüri suurenemine astmeliselt. Lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.

P.S. Kui see pind pole Sinu ettevõttele suuruse poolest päris sobiv, saame pakkuda ka väiksemat või suuremat pinda. Samuti saab lisaks pakkuda omaette sissepääsuga pinda tänavatasandil.

KUI OTSID UUT BÜROOD, KUHU KOHE SISSE KOLIDA, VÕTA ÜHENDUST JA TULE VAATAMA!

 
Jaga minu kontakti kõigile, kes vajavad kinnisvaranõu!

Liitu meie uudiskirjaga ja saa homset kinnisvarainfot juba täna! Vaata https://arikinnisvara.uusmaa.ee

UUS MAA ÄRIKINNISVARA – aastakümned kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, hindamine, haldamine, nõustamine ja investeerimine.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).