Hind
415 000 €
Ruutmeetrihind
3 531,92 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 117.50 m2

Asukoht

Aadress: Laaneserva tee 8-2, Haabneeme alevik, Viimsi vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 3896 / 239280
Pindala: 117.50 m2
Tubade arv: 4
Terrassi suurus: 13.10 m2
Ehitusaasta: 2024
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: A
Katastri nr: 89001:003:1353
Ehitise materjal: Kivi
Parkimine: Igal ridaelamukorteril on 2 kindlat parkimiskohta, mugav panipaik sissekäigu kõrval ning võimalus tellida personaalne elektriauto laadija.
Korruse number / korruste arv: 2 / 2

Tere tulemast Laaneserva Elamurajoonis, milles mugavus ja looduskauneid elemente on harmooniliselt ühendatud!

Eelregistreeri oma huvi: andrei.banahevits@uusmaa.ee I +372 5688 8030
Tutvu üritusega: https://www.facebook.com/share/xmXnFTqneKqk91Vz/

Miks valida LAANESERVA ELAMURAJOON?
Privaatsed, eraldatud hooviga ridaelamud sulanduvad männimetsa, pakkudes meelerahu ja vaikust. Ideaalne peredele, kes hindavad looduskaunist ja kaasaegset elukeskkonda. Laaneserva asub 5 minuti autosõidu kaugusel Viimsi keskusest, kus leidub kõik eluks vajalik, alates koolidest kuni kaubanduskeskuste, spaade ja kinoni. Viimsi Artium, kultuurimajakas, asub samuti 5 minuti kaugusel.

Elades Viimsi poolsaare metsatukas, ununeb pealinna lähedus – vaid 20 minuti autosõit. Ideaalne asukoht neile, kes soovivad linnakärast eemal olla, kuid vajavad pealinna lähedust. Haabneeme hinnatud elurajoonis pakub rahulikum elukeskkond ja suur mänguväljak rohkelt võimalusi lastega peredele. Lasteaed ja põlismetsa metsarajad vahetus läheduses, meri 600 meetri kaugusel, Viimsi Vabaõhumuuseum ja Rannarestoran Paat paari minuti autosõidu kaugusel.

Mereäärse piirkonna sadamad pakuvad suurepäraseid võimalusi paadiomanikele ja merehuvilistele, tagades dokid, kaid ja teenused veeteedele ligipääsuks ja merereiside nautimiseks.

Miks valida RIDAELAMU?
Ridaelamu valimine elamiseks pakub suurepärast tasakaalu kvaliteetse elukoha ja ökonoomsete elamistingimuste vahel. Kahekorruseline, lamekatusega kiviehitis eristub kaasaegse ja elegantse arhitektuuriga. Hoone välisilmes on kasutatud puhtaid ja kvaliteetseid materjale, mis loovad sooja ja avara atmosfääri.
Fassaadil domineerib valge tooniga tsementkiudplaat, mis annab hoonele modernse ja puhta välimuse. Pruuniks peitsitud puitribistikud lisavad arhitektuurile iseloomu ja soojust. Suured klaaspinnad tagavad loomuliku valguse ja loovad ühenduse sisemuse ja väliskeskkonna vahel.
Hoone on A-energiaklassiga, varustatud päikesepaneelidega, mis tagavad madalad energiakulud ja keskkonnasõbraliku elukeskkonna. Küttesüsteemiks on ökonoomne õhk-vesi süsteem, mille agregaadid on paigutatud katusel. Autonoomne soojustagastusega ventilatsioon parandab siseõhu kvaliteeti ja energiatõhusust.

Miks valida RIDAELAMUKORTER?
Ridaelamukorterid asuvad suletud piirkonnas, pakkudes täiendavat turvatunnet ja privaatsust. Eluruumidele on iseloomulikud kõrged laed: elutoa lae kõrgus on 2,9 meetrit ja tavapärasest kõrgemad 2,3 meetri kõrgused siseuksed lisavad avarust ja elegantsi.

Korterid on läbi kahe tasapinna, sealhulgas terrass ja privaatne siseõueala. Valikus on 3 või 4 magamistuba, samuti saunaga ja saunata eluruumid. Planeeringud on hoolikalt läbimõeldud ja avarad, pakkudes palju panipaiku, funktsionaalset trepialust ruumi ja majapidamisruumi teisel korrusel.

Põrandad on viimistletud puitparketiga, mis loob sooja ja elegantse atmosfääri. Niisketes ruumides, nagu WC ja pesemisruumid, kasutatakse keraamilisi plaate, tagades praktilise ja vastupidava lahenduse. Seinad ja laed on värvitud, andes ruumidele puhta ja avara ilme. WC ja pesemisruumide seinad on kaetud keraamilise plaadiga, mis sobib niisketes tingimustes.

Eluruumi puidust sisetrepp on kooskõlas üldise arhitektuurilise kontseptsiooniga, tagades ruumide ühtse ja harmoonilise väljanägemise. Sauna leiliruumi seinad on kaetud kvaliteetse lehtpuulaudisega, luues hubase ja looduslähedase keskkonna. Leililava on valmistatud lehtpuidust, mis lisab saunale meeldiva ja autentse kogemuse.

Piltidel on sisustatud näidiskorter, mis on valmis vaatamiseks.

LISAKS
Elamurajooni territooriumil on kuni 3 meetri laiused kõnniteed, avar hooviala laste mänguväljakutega ning 4,5 meetri laiused sõiduteed ja parklad. Laaneserva tee 6 ja 8 ette on rajatud 38-kohaline parkla. Laanelinnu tee 5 ja 7 ridaelamute juures on vastavalt 16- ja 18-kohalised parklad, parkimiskohtade mõõtmed on valdavalt 2,7 x 4,5 meetrit.

Laaneserva elamurajooni ehituskvaliteedi tagab pikaajalise kogemusega kinnisvara arendaja Capitall Mill.

 
JAGA MINU KONTAKTI KÕIGILE, KES VAJAVAD KINNISVARANÕU!
– – – – – – – – – –
Telli hindamine UUS MAA Kinnisvarabüroolt hindamine@uusmaa.ee
ning saad:
– Eksperthinnangu kuni 20% soodsamalt kui võtad koduga seotud laenu Swedbankist
– Pankadest parimad kodulaenutingimused
– Kiire, kvaliteetse ning usaldusväärse hindamisteenuse Eestis
UUS MAA KINNISVARABÜROO EKSPERTHINNANGUID AKTSEPTEERIVAD KÕIK FINANTSASUTUSED.
– – – – – – – – – –

Liitu Uus Maa uudiskirjaga ja saa homset kinnisvarainfot juba täna!
https://www.uusmaa.ee/uudiskirjagaliitumine/

– – – – – – – – – –

Kodu aitab osta Swedbank.
Pakkumise saamiseks kasuta koodi UUSMAA ja Sind teenindatakse eelisjärjekorras.
Võtame ühendust 1 tööpäeva jooksul.
Uus Maa kliendile soodsam lepingutasu. Küsi täpsemat infot maaklerilt.

Finantsteenuseid pakub Swedbank AS. Tutvu tingimustega, pea nõu.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).