Hind
1 600 €
Ruutmeetrihind
19,25 €/m2
Lisainfo
ruutmeetrit 83.10 m2

Asukoht

Aadress: Vesilennuki tn 20, Kalamaja, Põhja-Tallinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 3528 / 238866
Pindala: 83.10 m2
Energiamärgis: B
Katastri nr: 78408:801:0344
Parkimine: Parkimisvõimalus hoone vastas, linnatänaval, on mitmeid sõidukite parkimistaskuid ning kõrval asub suur EuroPark kliendiparkla. Lisaks on hoone kõrval ka drop-off parkimistaskud.
Veekogu: Meri
Veekogu nimetus: Noblessneri sadam
Veekogu kaugus: 100 m
Korruse number / korruste arv: 1 / 6

Lisad

  • postkast
  • vitriinaken
  • mööbel
  • sissepääs tänavalt

RUUMI KIRJELDUS
Äripind suurusega 83,1 m², sobib suurepäraselt toitlustuse, kaubanduse, teeninduse ja büroo jaoks. Laekõrgus on 3,9 meetrit, mis annab ruumile avaruse ja võimaldab luua erinevaid sisekujunduslahendusi. Pinnal on üks sissepääs ning maast laeni klaasfassaad kahte suunda, mis tagab rohke loomuliku valguse ja suurepärase nähtavuse.

HOONE KIRJELDUS
Hoone arhitektuuri loomisel on peamiseks inspiratsiooniallikaks ümbritsev keskkond – mereäärne ja pika ajalooga endine tööstusala. Hoone kuvand on esinduslik ja omanäoline ning arhitektuurselt ambitsioonikas. Hoone peamine kasutusotstarve on korterelamu, mille esimesele korrusele on kavandatud toitlustus-, kaubandus-, büroo- või teeninduspinnad. Hoone esinduslik välimus ja kaasaegne disain teevad sellest suurepärase asukoha äripindadele.

PIIRKONNA KIRJELDUS
Asukoht Noblessneri sadamalinnakus, Lennusadama kõrval mere ääres. Kunagisest allveelaeva tehasest on saanud inimestele ja merele avatud sadamalinnak. Siin on suurejoonelise arhitektuuriga ajaloolised tööstushooned, rannapromenaad, jahisadam ning kodude ja äripindade uusarendus. Noblessner tähendab kultuurisündmusi, kunsti, äri, loovust ja merekultuuri. Piirkonnas asub 300 kaikohaga jahisadam, Noblessneri peaväljak ja promenaad, suur avalik parkla, Lore Bistroo ja UMA restoran, Iglupark, Põhjala Tap Room, Shishi, Kai kunstikeskus (Peetri 12), PROTO avastustehas ja kohvik (Peetri 10) ning Keskkonnamaja (valmib 2025). Kõik vana renoveeritakse ning kõik uus on hoolikalt läbi mõeldud, luues eksklusiivse ärikeskkonna.

LIGIPÄÄS

Autoga:
Kesklinna poolt tulles sõida mööda Kalaranna teed, pärast Lennusadamat ja IT-agentuuri valget kandilist hoonet keera paremale Lennusadama tänavale, sealt kohe edasi vasakule Allveelaeva tänavale. Siit algabki Noblessneri sadamalinnaku territoorium. Tööstuse tänava kaudu tulles keera Tööstuse 48 hoone juurest Peetri tänavale mäest alla, suunaga mere poole.

Ühistranspordiga:
Noblessnerisse saab bussiga nr 73, peatus „Noblessneri”. Kohe viadukti juurest lähevad trepid alla otse Noblessnerisse. Buss nr 3 sõidab „Kungla” peatusse Tööstuse tänaval. Kõnni mööda tänavat ca 100 meetrit edasi ja pööra pärast parki alla Peetri tänavale.

Rattaga:
Rattaga saab Noblessnerisse mugavalt nii Allveelaeva kui ka Peetri tänava poolt. Kalaranna tänavalt „Noblessneri“ bussipeatuse juurest laskub lai kergliiklustee otse Noblessnerisse.

Taksoga:
Sõidu hind kesklinnast on ca 5 €.

pildi allikas: Merko illustratsioonid ja fotograaf Tiit Veermäe

 
Jaga minu kontakti kõigile, kes vajavad kinnisvaranõu!

Liitu meie uudiskirjaga ja saa homset kinnisvarainfot juba täna! Vaata https://arikinnisvara.uusmaa.ee

UUS MAA ÄRIKINNISVARA – aastakümned kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, hindamine, haldamine, nõustamine ja investeerimine.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).