Hind
89 000 €
Ruutmeetrihind
86,16 €/m2
Lisainfo
tube 1 tuba
kinnistu pindala 1033.00 m2

Asukoht

Aadress: Orava, Aespa alevik, Kohila vald, Rapla maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 3439 / 238795
Krundi suurus: 1033.00 m2
Tubade arv: 1
WC-d: 1
Elutube: 1
Vannitubade arv: 1
Ehitusaasta: 2021
Katus: Profiilplekist
Valmidus: Uus
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 31704:006:0090
Ehitise materjal: Puit
Aknad: Plastikraamidega pakettaknad
Küte: Ahi, Kombineeritud küte, Õhksoojuspump

Lisad

  • tsentraalne vesi
  • kanalisatsioon tsentraalne

Aespa on kiiresti arenev ning aina populaarsemaks muutuv elurajoon. Varasemasse suvilapiirkonda rajab aina enam peresid oma aastaringse kodu ja nii on piirkonnast kujunemas korraliku taristuga elamupiirkond.

KINNISTU
Hooldatud, korrapärase kujuga maatüki suuruseks on 1033 m2. Kinnistu on 100 % elamumaa, vesi ja kanalisatsioon tsentraalsed. Elektriliitumine ampritasu alusel, liitumispunkt kinnistul. Maatükil paikneb lõpetamisjärgus saun/ garaaž, soovi korral jääb ostjale ka korralik, uueväärne kasvuhoone. Hoone paikneb kinnistu tänavapoolses küljes ning varjab avarat ja päikselist hooviala tänavalt tulevate pilkude eest. Mitmed naabrid elavad aastaringselt.

HOONE
Kinnistul paikneb 51,6 m2 suletud netopinnaga, viimistlusjärgus abihoone. Tegemist on soojustatud soklielementidest plaatvundamendile rajatud puitkarkass hoonega. Puitkarkass seinad ning lagi soojustatud kivivillaga. Hoones ruumikas garaaž, sauna eesruum, leiliruum ning pesuruum/ WC. Garaaž viimistetud puitlaastplaadiga (OSB), sauna eesruumi seinad viimistletud kipsplaadiga, pesuruumis nii seinad kui põrand plaaditud. Leiliruumi põrand plaaditud, kerise ning puitviimistluse saab uus omanik valida enda eelistuste järgi. Garaažil tõstuks, aknad 3 x klaaspakett plastikraamil.

ASUKOHT
Aespa on kiiresti arenev ning aina populaarsemaks muutuv elurajoon. Varasemasse suvilapiirkonda rajab üha enam peresid endale aastaringse kodu ja nii on piirkonnast kujunemas korraliku taristuga elamupiirkond.
Hea ühistranspordiühendus nii Tallinna, Saku kui Kohilaga. Roobuka rongipeatus jääb Orava 10 kinnistust 900 m kaugusele, lähim bussipeatus 850 m, lapsed viib kooli koolibuss. Aespa lasteaeda on maad pisut alla 3 km, kohalikku Meie poodi 1,3 km. Tallinna kesklinn jääb 30 km kaugusele, autosõit Tallinna kestab 30 minutit. Sakku on maad 10 km, Kohilasse 8 km.
Kinnistul on kõik ettevalmistused tehtud, et saaksid alustada oma aia ning kodu kujundamist, just selliseks nagu sina seda soovid!

Helista ja läheme vaatame koos üle! Jõuad veel sellel hooajal oma aeda ning suvekodu nautima!

Soovid oma kinnisvara müüa, välja üürida või saada hinnangut? Võta minuga ühendust +372 5800 7998

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).