Hind
470 000 €
Ruutmeetrihind
3 787,27 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 124.10 m2
kinnistu pindala 1610.00 m2

Asukoht

Aadress: Luha tee 5, Lagedi alevik, Rae vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 3266 / 868614634080184700
Pindala: 124.10 m2
Krundi suurus: 1610.00 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2023
Valmidus: Uus
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: A
Katastri nr: 65301:001:5133
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Maaküte

Lisad

  • saun
  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • parkett
  • eraldi sissepääs
  • dušš

Müüa majad Tallinnast vaid 15-minutilise autosõidu kaugusel, Pirita jõe ääres!

Selle arenduse märksõnadeks on kõrge ehituskvaliteet, stiilne disain, energiatõhusus, turvaline elukeskkond ja looduslähedus. Majad on ehitatud mõeldes igapäevase mugavuse ja funktsionaalsuse peale.

Maja uhked laed (kohati kuni 4m kõrgust) ja suured aknad toovad rohkelt loomulikku valgust ning loovad avatud ja avara atmosfääri. Planeering on läbimõeldud, koosnedes esikut, avatud köögiga elutoast, kolmest magamistoast, eraldi WC esikus ning WC- ja duširuumiga saunast, samuti eraldi tehnoruum. Suurele terrassile pääseb otse elutoast ja kahest magamistoast. Sisedisainis on pööratud erilist tähelepanu detailidele, mida kõike peab oma silmaga nägema. Kõikides tubades on kvaliteetne kalasabamustriga tammepuidust parkett, samas kui esik, köök, pesuruum ja WC on plaaditud.

Maja hind on 470000 eurot. Kui on soov soetada maja sisseehitatud mööbliga köögis, esikus ja pesuruumis (nagu piltidel) on maja hind 490000 eur.

Hoone energiaklass on A, mis tähendab, et see on väga energiasäästlik. Maja on ehitatud plaatvundamendile ning seina ja vundamendi vahel puudub külmasild. Välisseinad on ehitatud kvaliteetsest termoplokist, mis tagab suurepärase soojapidavuse, õhutiheduse ja stabiilsuse. Tänu sellele saavutatakse kuni 90% väiksemad energiakulud võrreldes traditsiooniliste ehitusmaterjalidega.

Kolmekordsed PVC aknad on päikesepoolsemas osas varustatud päikesekaitsega. Majas on põrandaküte, mis toimib ökonoomse maasoojuspumba Daikin abil, mida saab jälgida ja seadistada interneti kaudu. Suvel pakub mugavust Daikin jahutussüsteem. Majas on ka Komfoventi soojustagastusega sundventilatsioon ning igas ruumis on suitsuandurid. Vesi- ja kanalisatsioonisüsteem on tsentraalne ning on olemas valmidus optilise kaabliga kiireks internetiühenduseks.

Kasutusluba on majadel olemas!

Maja ees on kivisillutisega sissesõidutee. Lisaks pakub Lagedi alevikus asuv kinnisvara lähedust koolile, lasteaiale, kauplusele, noortekeskusele, raamatukogule, muuseumile ja aktiivsele kultuurielule. Kergliiklusteed võimaldavad nautida vaba aega ja pakuvad mugavust jalgsi või jalgrattaga liikumisel. Lähiaastatel valmib ka spordihoone. Autoga on hea ühendus Tallinnaga ning rongipeatus on lähedal, Balti jaama saab rongiga sõita umbes 13 minutit ja Ülemistele 9 minutit.

Saadaval on kokku hetkel neli maja, mille kinnistute suuruseks on 1537-1734 m² ning saadaval on kaks eri planeeringut.

Majad on kõik A-energiaklassiga, mis tähendab, et pangad pakuvad laenuga ostes eriti häid tingimusi.

Majad asuvad Jõenurme arenduses, rohkem infot leiad: https://preeminent.ee/joenurme/


Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).