Hind
699 000 €
Ruutmeetrihind
3 091,55 €/m2
Lisainfo
tube 5 tuba
ruutmeetrit 226.10 m2
kinnistu pindala 1508.00 m2

Asukoht

Aadress: Soku tee 5, Uuesalu küla, Rae vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 7257 / 491158068815840260
Pindala: 226.10 m2
Krundi suurus: 1508.00 m2
Tubade arv: 5
Magamistubade arv: 4
Vannitubade arv: 4
Rõdu suurus: 42.10 m2
Ehitusaasta: 2024
Valmidus: Uus
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: A
Katastri nr: 65301:001:2655
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Maaküte

Lisad

  • saun
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • garaaž
  • parkett
  • eraldi sissepääs
  • dušš

Kaunis Uuesalu külas on peatselt valmimas erakordne eramu!

Maja on valmis ja uued reaalsed pildid sisust ja välisest ilmest on peagi saabumas! Tulemus on vapustav!

Selles kodus on olemas kõik vajalik mugavaks elamiseks. Majal on kokku kaks korrust. Esimesel korrusel asuvad avatud köök-elutuba, kust pääseb katusega terrassile, kabinetiruum (mida võib kasutada ka tavalise magamistoana, külalistetoana või muul eesmärgil), WC, suur sauna eesruum pesemisvõimalusega ning saun, kusjuures mõlemast pääseb samuti terrassile, lisaks on olemas garaaž ühele autole ja tehnoruum. Teisel korrusel on kolm magamistuba, milles igaühel on oma isiklik pesuruum koos tualetiga ja suur garderoob, lisaks eraldi majapidamisruum. Igasse ruumi jagub palju päevavalgust tänu suurtele akendele.
Arhitektuuriliselt on tegemist moodsa funk stiilis majaga, mille välisilme sobitub kenasti antud piirkonda.
Esimese korruse ruumide pindala kokku on 135,3 m², teisel korrusel 90,8 m².

EHITUSLIK INFO
Maja rajatakse lintvundamendile. Välisseinte materjaliks on Bauroc ECOTERM 375 plokid, mis on soojapidavad ning tulemuseks on vastupidav seinakonstruktsioon. Kandvad siseseinad ehitatakse Bauroc HARD 200 plokkidest, mis on suurema tugevusega ja sobivad raskemini koormatud müüritiste ehitamiseks. Mittekandvad siseseinad ehitatakse metallkarkassil kipsseinad, kus on 2x kipsplaat mõlemal pool ja vahele pandud 100mm kivivilla. Vahe- ning katuslagi ehitatakse 220mm õõnespaneelidest. Katusekattematerjaliks on planeeritud 2x SBS rullmaterjal.
Aknad on kolmekordse paketiga PVC raamidel, mis tagavad sooja- ja helipidavuse. Maja kütmiseks on plaanis paigaldada maakütteagregaat, lisaks soojus- ja niiskustagastusega ventilatsioonisüsteem, mis on suurepärane kooslus parema elukeskkonna nimel. Maja energiatõhususe suurendamiseks paigaldatakse majale ka 10kW päikesepaneelid.

Majas on saunalisi ootamas termotöödeldud radiata lava- ja voodrilauast saun, milles loomulikult ei puudu ka korralik Saunumi keris.

Välisviimistluseks on planeeritud silikoonkrohv, maja sissepääsu juures on toon-toonis laudis. Siseseinad viimistletakse värviga, niisketes ruumides plaatidega. Põrandakattematerjaliks tuleb ühelipiline tammespoon. Siseusteks planeeritud Uksekaubamaja tammespoonuksed, millel on peithinged ja magnetsulgurid.
Majal saab olema “A” energiamärgis!

Maja valmimine on planeeritud 05.2024.

ASUKOHT
Uuesalu on rahulik ja roheline piirkond. Logistiliselt on tegemist väga hea asukohaga Tartu maantee ja Viljandi maantee vahelisel alal, mis tagab liikumisvõimaluse mitmel suunal, jäädes samas eemale suurtest magistraalidest ning tootmisobjektidest.
Uuesalus on olemas lasteaed ning naabruses koolid. Läheduses Järve Keskus, Ikea, Peetri Selver, Kurna Selver, ning Coop toidukauplus.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).