Hind
5 625 €
Ruutmeetrihind
22,00 €/m2
Lisainfo
ruutmeetrit 255.70 m2

Asukoht

Aadress: Pärnu mnt 137, Kitseküla, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 3229 / 232808
Pindala: 255.70 m2
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 78401:101:4687,78401:101:4710,78401:101:4713
Parkimine: Äri- ja büroopindade parkimine on lahendatud parkimismajas, kust on otsepääs ärihoone trepikotta ja liftidesse. Maa-aluses garaažis on igal parkimiskohal elektriauto laadija paigaldamise valmidus. Parkimismajas on igal korrusel 16 laadija paigaldusvalmidusega kohta.
Korruse number / korruste arv: 1 / 16

RUUM on sisustamata ja viimistlemata kujul, jättes sisemise kujunduse ja ehituse lõpetamise tulevasele üürnikule. Plaanil on kujutatud pinna näidislahendus. Lõplik plaanilahendus töötatakse välja vastavalt kliendi soovidele. Äripindade standardviimistluses kasutame praktilisi ja vastupidavaid materjale ning ajatuid värvilahendusi.

HOONE osas järgitakse igakülgselt rohelise sertifikaadi LEED Gold juhiseid, et tagada energiatõhus, keskkonnasõbralik ning madalate ülalpidamiskuludega töö- ja elukeskkond. Sertifitseerimise protsess on käimas ning LEED märgis väljastatakse hoone valmimisel.

ASUKOHT on logistiliselt mugav – siia saab hõlpsalt mitmest suunast ühistranspordiga ja ka autoga. Hoone parkimismaja on mahukas. Parkimismajast saab büroodesse mugavalt ja kuiva jalaga, iga ilmaga

LISAKS olemas ühiskasutuses katuseaed, pausideks päeva jooksul. Värske õhk ja rohelus teevad pea selgemaks ja aitavad kaasa tööviljakuse hoidmisele. Vektori parkimismaja katuselele rajatud ruumikas roheala võimaldab büroopindade kasutajatel päevasel ajal mitmekesistada oma töökeskkonda ja teha värske õhu pause.

 
Jaga minu kontakti kõigile, kes vajavad kinnisvaranõu!

Liitu meie uudiskirjaga ja saa homset kinnisvarainfot juba täna! Vaata https://arikinnisvara.uusmaa.ee

UUS MAA ÄRIKINNISVARA – aastakümned kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, hindamine, haldamine, nõustamine ja investeerimine.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).