Hind
155 000 €
Ruutmeetrihind
0,00 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 69.40 m2

Asukoht

Aadress: Kalda tn 14, Haapsalu linn, Haapsalu linn, Lääne maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 2116 / 222041
Pindala: 69.40 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 4
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 1971
Valmidus: Renoveeritud
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 18301:006:0930
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 1 / 3

Lisad

  • turvauks
  • dušš
  • pesumasin
  • parkett
  • mööbel
  • mööbli võimalus
  • külmkapp
  • internet

Pakkumisse on tulnud 2023 suvel valminud skandinaavia stiilis korter. Hetkel on korter olnud lühiajalisel rendil, kus aasta teenistus jääb 25 000 euro juurde. VÕTMED KÄTTE NOTARIS!

UUS HIND (VANA 165 000)

KORTER
Korteris on kõik uus ning siseviimistluses kasutatud ainult kvaliteetseid materjale ja jälgitud skandinaavialikku modernset stiili. Korter on valgusküllane, möbleeritud ja kasutatud ainult A klassi kodumasinaid. Kõikides magamistubades on sisse ehitatud uued kvaliteetsed maast laeni garderoobkapid ning lisaks õhulistele tüll-kardinatele on akendele paigaldatud pimendavad kassettrulood, mis tagavad parima unekvaliteedi. Korteris on kolm magamistuba (neist kahes 200×200 voodi), avar avatud köögiga elutuba, esik ning vannituba.

Küte ja ventilatsioon: keskküte (igas toas eraldi paigaldatud termostaadid ja seinal digi juhtimine), igas toas lisaks paigaldatud Axia Lo Carbon Tempra soojustagastusega ventilatsioonid, välisosata konditsioneerile suures toas koht tehtud (kaabeldus/valmidus seinas olemas)

Avatud köögis uus köögimööbel ja tehnika sh suur nõudepesumasin ja induktsioonpliit koos suure ahjuga, köögisaar. Vannitoas Sveitsi kivivann ja Grohe segistid, kuivatiga pesumasin.

Täiskapitaalremont lõpetatud 2023 suvel sh uus torustik, uus elektrijuhtmestik, uued radiaatorid, uus 200L boiler, uus põrand, naturaal puitparkett, kogu korter helikindlaks tehtud (uued põrandad, seinad ja laed kivivillaga tihendatud ja soojustatud), täismöbleeritud, pakettaknad koos pimendavate kassett ruloodega.

Võimalik Telia valguskaabel internet (hetkel paigaldatud Elisa üle õhu kiire internet), Valnes nutiukse kaabeldus/valmidus tehtud.

Sanruum: Sveitsi kivivann ja Grohe segistid, kuivatiga pesumasin

MAJA
Korter asub tupiktänava lõpus, mereäärse hoolitsetud aia ja lillepeenardega kolmekorruselise maja esimesel korrusel. Parkimine on maja ümbruses tasuta. Jalgratastele olemas hoiukoht keldris. Maja otsaseinad on soojustatud, piirkond rahulik ja vaikne ning naabrid sõbralikud. Korteriühistu on tegev ja hästi toimiv. Renoveeritud on keskküttesüsteem ja kogu majas vahetatud kanalisatsioonitorud ja püstakud.

AIRBNB
Korter sai ehitatud omale koduks, kuid kahjuks ei jõudnudki seda kasutada välismaale kolimise tõttu. Hetkel on see olnud valmimisest alates külaliskorteriks AirBNB ja Booking keskkondades ning ülimalt populaarne. TEENISTUS ca. 25 000 EUROT AASTAS! Avar, elegantne ja kõigi mugavustega korter sobib ideaalselt perekorteriks, puhkuse veetmiseks, alaliselt elamiseks või investeeringuks. Korter müüakse koos mööbli ja sisustusega.

Korteriga tulevad kaasa nii listingud, vajalikud kontaktid äri passiivseks jätkamiseks ja muu vajalik.

Korter asub rahulikus piirkonnas linna südames, kus 50m jalutuskäigu kaugusel on õhtukalda merepromenaad koos kergliiklustee ja imeliste päikeseloojangutega. 5-minutilise jalutuskäigu kaugusel on vanalinna peatänav, mille ääres on Lossivaremed, toidupood ning kohvikud ja restoranid. Lähedal asuvad ka bussijaam, kultuurikeskus, haigla, kesklinn ning liivarand SUP-laua ja vesirataste rentimisvõimalustega. Talvisel ajal saab külastada samal tänaval ületee asuva Kongo Hotelli saunaruume või lõõgastuda Hestia ja Fra Mare Thalasso Spades või ujulas.

Olemas soe ja mahukas keldriboks.

ASUKOHT
Lastega peredele asuvad 500m raadiuses kool, Vanalinna Lasteaiad, mänguväljakud ning Laste raamatukogu. Haapsalu on üleüldiselt väga populaarne sihtkoht lastega peredele oma paljude mänguväljakute, seikluspargi, rulapargi, Ilon Imedemaa, ujula, spaade, mitmete randade, promenaadide ja kergliiklusteede ning rikkaliku valiku huvikoolidega sh muusikakool, kunstikool ja spordikool vehklemise, ujumise, kergejõustiku, ju-jutsu, tennise, korvpalli, jalgpalli, võrkpalli, tantsuringide, lauatennise, male jt aladega. Noortele emadele on avatud beebiujumine, beebikoolid, jooga ja Montessorikeskus.

Aktiivsema elulaadi harrastajatele on aastaringselt avatud 1km raadiuses erinevad jõusaalid, tennise/jalgpalli/korvpalli/võrkpalli/lauatennise sise-ja välisväljakud, tervisesportlastele hooldatud ja valgustatud Paralepa metsa jooksu-ja suusarajad ning talvisel ajal Väikese Viigi uisurada ning Lossihoovi kelgurajad. Korteril on tõesti parim võimalik ehituskvaliteet ja logistiline asukoht Haapsalu linnas puhkamiseks ja elamiseks!

// If you would like more information about this apartment in English, feel free to call or email me /

Vastan meeleldi kõikidele lisaküsimustele. Helistada võib ka töövälisel ajal ja nädalavahetusel.

Võta minuga ühendust ja küsi lisa!

 
JAGA MINU KONTAKTI KÕIGILE, KES VAJAVAD KINNISVARANÕU!
– – – – – – – – – –
Telli hindamine UUS MAA Kinnisvarabüroolt hindamine@uusmaa.ee
ning saad:
– Eksperthinnangu kuni 20% soodsamalt kui võtad koduga seotud laenu Swedbankist
– Pankadest parimad kodulaenutingimused
– Kiire, kvaliteetse ning usaldusväärse hindamisteenuse Eestis
UUS MAA KINNISVARABÜROO EKSPERTHINNANGUID AKTSEPTEERIVAD KÕIK FINANTSASUTUSED.
– – – – – – – – – –

Liitu Uus Maa uudiskirjaga ja saa homset kinnisvarainfot juba täna!
https://www.uusmaa.ee/uudiskirjagaliitumine/

– – – – – – – – – –

Kodu aitab osta Swedbank.
Pakkumise saamiseks kasuta koodi UUSMAA ja Sind teenindatakse eelisjärjekorras.
Võtame ühendust 1 tööpäeva jooksul.
Uus Maa kliendile soodsam lepingutasu. Küsi täpsemat infot maaklerilt.

Finantsteenuseid pakub Swedbank AS. Tutvu tingimustega, pea nõu.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).