Hind
74 000 €
Ruutmeetrihind
797,41 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 92.80 m2

Asukoht

Aadress: Sadama tn 29, Paldiski linn, Lääne-Harju vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 14164 / 50440438433380510
Pindala: 92.80 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 1
Kööke: 1
Rõdu suurus: 3.00 m2
Ehitusaasta: 1961
Omandivorm: Korteriomand
Katastri nr: 58001:002:0490
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Ahi, Konditisioneer, Õhksoojuspump
Korruse number / korruste arv: 2 / 3

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • turvauks
  • mööbli võimalus
  • külmkapp
  • dušš

Müüa ainulaadne ja avar kolmetoaline korter Paldiskis aadressil Sadama 29. Korter asub teisel korrusel ning selle pindala on 92,8 m². Korter on erakordselt suur, kuna see koosneb kahest ühendatud korterist (nr 22 ja 23), mis pakuvad rohkelt eluruumi. Korteris on suur 43 m² elutuba, kaks avarat magamistuba, millest ühel on 3 m² rõdu, eraldi suur 10 m² köök ning 8 m² vannituba. Võimalust kohandada korter neljatoaliseks või taastada see kaheks kahe toaga korteriks. Renoveerimist vajavad kohad nagu vannituba ja katlaruum, kus ahi on säilinud, kuid viimased aastad kasutamata, sest õhksoojuspump tagab mugavuse nii talvel kui ka suvel. Madalad kommunaalkulud, kuna suuri remondifondi kulusid ei ole. Katus, fassaad ja sokkel on hiljuti renoveeritud.

Naabrid on sõbralikud, piirkond on turvaline ja vaikne. Läheduses asuvad koolid, lasteaiad ja kauplused. Suurepärased ühendused Tallinna ja ümbritsevate aladega tänu heale rongiühendusele. Paldiski, tuntud oma kaunite loodusvaadete ja kultuuririkkuse poolest, pakub ainulaadset elukeskkonda. Asudes Pakri poolsaare südames, on Paldiski ideaalne koht neile, kes hindavad rahu ja privaatsust, kuid soovivad säilitada head ühendust Tallinnaga, kuhu saab rongiga ligikaudu tunniga.

Lisainfo ühistranspordi kohta:
Paldiskist Tallinna reisimine on mugav ja kiire tänu regulaarsetele rongiühendustele, mis väljuvad iga tunni tagant ja jõuavad sihtkohta umbes 59 minutiga. Bussiliin nr 145 pakub samuti tiheühendust, sõites läbi mitmete peatuste ja tagades pideva transpordivõimaluse pealinna.
Soovin juhtida teie tähelepanu asjaolule, et ametlikult on tegemist kahe eraldi korteriga, mida müüakse siiski üheskoos ainult ühe tehinguna. Tuleb arvestada, et antud korteri puhul ei pruugi alati olla võimalik saada pangalaenu, kuigi see ei ole välistatud, kuna pangad on tänapäeval üldiselt väga vastutulelikud. Laenu saamise tingimus võib olla see, et kuue kuu jooksul vormistatakse kõik vajalikud dokumendid korrektselt ehitusregistris. See protsess ei ole keeruline, kuid nõuab aega ja professionaalset nõustamist. Hind on seetõttu väga soodne – kui võrrelda ruutmeetri müügihinda teiste sarnaste pakkumistega, siis leiate, et tegemist on haruldase võimalusega. Lisaks oleks korteri väärtus korrektsete paberite olemasolul juba 20 000 euro võrra suurem. Kui teil on huvi selle põneva kodu vastu, palun võtke minuga ühendust!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).