Hind
445 000 €
Ruutmeetrihind
2 306,89 €/m2
Lisainfo
tube 8 tuba
ruutmeetrit 192.90 m2
kinnistu pindala 1681.00 m2

Asukoht

Aadress: Pärnu mnt 436, Nõmme linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 14143 / 430543204476437700
Pindala: 192.90 m2
Krundi suurus: 1681.00 m2
Tubade arv: 8
Magamistubade arv: 4
Vannitubade arv: 2
Rõdu suurus: 15.00 m2
Ehitusaasta: 1925
Katus: Plekk-katus
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 78404:407:5570
Ehitise materjal: Puit
Küte: Ahi, Kamin, Kombineeritud küte, Õhksoojuspump

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • pesumasin
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Müüa 1925 aastal ehitatud kahepere elamuna kasutatav maja Nõmmel, mis on 2000 aastate alguses läbinud renoveerimiskuuri ja saanud juurdeehituse. Mõlemal korrusel on olemas kõik eluks vajalik- köök, elutuba, magamistoad ja WC ning vannituba. Eraldi sissepääs mõlemale korrussele. Suur ja avar hoov on jagatud notariaalse kasutuskorraga. Mõlema hoone juurde on eraldi sissepääs ja oma tee.

ASUKOHT JA KINNISTU

See hästi hooldatud ja armas kompleks asub looduskaunis, Nõmme piirkonnas, Tallinna kesklinnast 10 km kaugusel. Tegemist on rahuliku ja vaikse piirkonnaga. Olemas kõik eluks vajalik: Nõmme keskus 2,6 km, Laagri Selver 3,6 km, Kivimäe rongipeatus ca 650 m kaugusel. Läheduses bussipeatus, rongipeatus, kauplused, koolimajad, lasteaiad, suusa- ja spordikeskused, kergliiklustee. Kinnistule juurdepääs on aastaringi tagatud. Sellel suurel 1681m² suurusel kinnistul on kaks hoonet, piisavalt parkimisruumi autodele ning maitsekalt hooldatud õueala, mis on avatud lõunapäikesele. Kompleks on ümbritsetud aiaga, sissepääs nii Pärnu maanteelt kui ka Leegi tänavalt.

HOONE JA PLANEERING

Oma erilise arhitektuuri tõttu on see maja saanud endale hellitavalt ka nime kui Öökulli maja. Maja on juba kaugelt kutsuva väljanägemisega, ning majja sisenedes üllatab ta teid oma valgusküllasuse ja suurusega. Selles kodus jagub valgust igasse tuppa. Valgusega täidetud toad on viimistletud mahedates ja õhetavates pastelsetes toonides, majja sisenedes on tunda hubasust ja kodutunnet. Õdusat olemist saate nautida ka rõdul ja terrassil.
Maja on romantilises stiilis, esimesel korrusel köök, avar elutuba, kolm magamistuba ning WC ja vannituba . Teisel korrusel on avatud köögiga elutuba, kaks magamistuba ning samuti WC ja vannituba. Maja on renoveeritud 2000 aastate alguses, mil tehti ka juurdeehitus. Kandekonstruktsioon ja välisseinad on vanal osal puidust ja uuel osal plokkidest, vahe- ja katuselaed puidust, katusel on plekk. Teise korruse ja täispööningu vahelagi on korralikult soojustatud 65 cm puistevillaga. Toad on mõnusalt soojad ka talvisel ajal. Aknad ja uksed on kvaliteetsest mergant puidust Haapsalu Uksetehaselt.
Hoone põhikonstruktsioonide ehtustehniline seisukord on hea ja ka välisviimistlus korralik. Hoonel puudub kehtiv energiamärgis, kasutusloa dokumentatsioon on olemas. Esimese korruse põrandal on laminaatparkett ja vaipkate, teisel korrusel saare liistparkett, sanitaarruumides, koridoris ja köögis on keraamilised plaadi. Seinad on tapeeditud. Köögis on köögimööbel koos tehnikaga (külmkapp, keraamiline pliit, õhupuhasti). Ülejäänud sisustus jääb majja kokkuleppel.

KOMMUNIKATSIOONID

Majas on sälitatud ahjude ja kamina kasutamisvõimalus, kuid igale korrusele on mugavuse tagamiseks paigaldatud ka õhksoojuspumbad ning elektri radikad. Elektrikulu ühes kuus on keskmiselt 275.00 €, Elektriarve koondab endas sooja vett, kütet, jahutust, valgustust ja kõike elektrit tarbivat majapidamistehnikat.
Külmaveevarustus ja kanalisatsioon on trassist. Soe vesi tuleb 150l boilerist, mis on paigaldatud pööningule. Televisioon ja internet tuleb läbi valguskaabli.

LISAINFO
Helista ja küsi lisa, oled väga oodatud selle suurepärase kinnistuga tutvuma!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).