Hind
145 000 €
Ruutmeetrihind
3 908,36 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 37.10 m2

Asukoht

Aadress: Õle tn 38, Põhja-Tallinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 14142 / 311075215925531140
Pindala: 37.10 m2
Tubade arv: 2
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 1909
Katus: Eterniitkatus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 78408:803:0099
Ehitise materjal: Puit
Küte: Ahi, Elektriline
Korruse number / korruste arv: 1 / 2

Lisad

  • televiisor
  • pesumasin
  • mööbel
  • mööbli võimalus
  • külmkapp

Müügile on tulnud läbi maja planeeringuga ja täielikult renobeeritud korter vaiksel Õle tänaval, miljööväärtuslikus piirkonnas ja kiviviske kaugusel Telliskivi linnakust.

KORTER
Müügisolev korter on täielikult renoveeritud ja nullist üles ehitatud. Müügisoleva korteriomandi suurus on 37,1 m², korter asub kahekordse 9 korteriga maja 1. korrusel ning on läbi maja planeeringuga. Avatud köök-elutoa aknad avanevad tänava poole, magamistoa ja vannitoa aknad sisehoovi. Korteri koosseisu kuuluvad avatud köögiga õdus, kaminaga elutuba, esik kus asub ka mahukas garderoob, magamistuba ning avar, aknaga ning suure vanniga vannituba tualettruum.

Täielik renoveerimine hõlmab endas kõigi põrandatalade vahetust, laetalade asendamist ja välja toomist, uute uste ja akende paigaldust. Lisaks on vahetatud vee- ja kanalisatsioonitorustik, paigaldatud uus elektrijuhtmestik. Korterisse on paigaldatud kamin, vannitoas on elektriline põrandaküte ning olemas on elektrikütte kasutamise võimalus. Sooja vee tagab 150 liitrine elektriboiler.

KELDRIKORRUS KUI ELURUUM
Korteri all asetseb eraldi sissepääsuga kelder, mida on süvendatud,valatud meetrikõrgune betoonvann mis on kaetud hüdroisolatsiooniga. Keldris asuv ruum on ehitatud täisväärtuslikuks eluruumiks ja selle suurus on ca 30 m², seal on olemas köögimööbel, dušinurk ja elutuba. Kelder kuulub korter juurde väljakujunenud kasutuskorra alusel. Lisaks keldrile on antud korteri kasutuses ruumikas kuur hoovis ning kaks keldriboksi asjade hoiustamiseks.

Hoovi on rajatud puhkenurk ja olemas on võimalus parkimiseks.

SISUSTUS
Köögimööbel integreeritrud tehnikaga, garderoobkapp ja ekstra antud korterisse valitud ning paigaldatud mööbel jääb sisse, muus osas saab kokku leppida vastavalt ostja soovidele.

MAJA
Majas on kokku 9 korterit, kaks trepikoda ja mitu sissepääsu, mis tagab privaatsuse. Katus on vahetatud ja maja haldab Annamari Kinnisvarahaldus. Hetkel kogutakse raha maja elektrisüsteemi renoveerimiseks ning järgmisena on tõenäoliselt fasaadi kordategemise kord.

KÕRVALKULUD
Remondifondi makse on 2,0 eurot/m² ning koos kõigi haldus, hooldus, prügi väljaveo ning muu tasudega on kommunaalkulud aastaringselt ca 100 eurot, millele lisandub tasu vee, elektri ja küttepuude eest.

PIIRKOND
Õle tänav on vaikne ja vähese liiklusega ning asub sisekvartalis. Piirkond on turvaline. Kolde toidupoodi jõuab kolm minutit jalutades ja kümne minutise jalutuskäigu kaudusele jääb Kolde Selver. Lähedal on Telliskivi linnak rohkete kaupluste ja toidukohtadega ning Tallinna parim pizzakohvik – Kaja Pizza.
Ühistanspordist liiguvad bussid nr 40 ja nr 59, peatused asuvad mõneminutise jalutuskäigu kaugusel.
Koolidest lähim on Pelgulinna Gümnaasisum, samuti on ümbruses mitu lasteaeda.
Noblessneri sadam, Stroomi rand ja Merimetsa terviserajad jäävad samuti mõistliku jalutusteekonna pikkuse piiridesse.

Kui soovid osta omanäolist, läbimõeldud planeeringuga, hubast ja perspektiivikat korterit piirkonnas, mille väärtus ei kahane, võib see pakkumine olla just see, mida Sa otsinud oled!

Oled oodatud tutvuma!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).