Hind
155 000 €
Ruutmeetrihind
2 403,10 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 64.50 m2

Asukoht

Aadress: Kivila tn 11, Lasnamäe linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 14063 / 466281981524216500
Pindala: 64.50 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 1
Rõdu suurus: 3.30 m2
Ehitusaasta: 1983
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: D
Katastri nr: 78403:310:0870
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 7 / 9

Lisad

  • internet
  • turvauks
  • televiisor
  • pesumasin
  • mööbli võimalus
  • parkett
  • külmkapp

Müügile lisandus valgusküllane läbi maja planeeringuga 4-toaline korter. Hubane ja skandinaavialiku kujundusega korter on täielikult renoveeritud, olemas ka vastavad projektid ja aktid. DOKUMENTATSIOON KORRAS!

KORTER
Läbi maja planeeringuga korter asub maja 7. korrusel ja pakub avaraid vaateid. 2020 aastal toimunud renoveerimise käigus muudeti korter kaasaegseks – uuendati kommunikatsioonid ja elektrijuhtmestik, vahetati valgustid, pistikupesad/lülitid, põrandakatted, uksed, aknad, rõdu klaasitud. Kasutatud on kvaliteetseid materjale. Põrandatele on lisatud täiendav mürasummutus, mida katab kvaliteetne laminaatparkett, siseuksed on täispuit tahveluksed, aknad 3x PVC pakett, heli- ja tulekindel välisuks.
Köök on varustatud kvaliteetse integreeritud köögimööbli ja -tehnikaga (külmik, induktsioonpliit, ahi, õhupuhastaja, nõudepesumasin. Elutoas mugav diivan ja 3D kamin.

Renoveerimise käigus muudeti ka planeeringut. Köök ja elutuba on liidetud ning endisest köögist on kujundatud mahukas ja funktionaalne walk-in garderoob/majapidamisruum, mille saab soovi korral muuta 3-ndaks magamistoaks. Kõikide muudatuste ja tööde kohta on olemas projektid ja korter on ametlikult 4-toaline, vastav muudatus on tehtud ka ehitusregistris.

Korter on heas seisukorras ja sissekolimiseks kohe valmis.

MAJA JA PARKIMINE
Majas tegutseb aktiivne KÜ. Trepikojad on puhtad ja remonditud, lisatud videovalve, liftid uuendatud, välisuksed fonolukuga turvauksed. Maja otsaseinad ja katus on soojustatud.
Elanikele parkimine maja ees tasuta, parkimislubadega.

KOMMUNAALKULUD
Korteri kommunaalkulud on väga mõistlikud ja korter on väga soe. 3-liikmelise pere kommunaalkulud koos isikliku vee- ja elektritarbimisega jäävad suvi-talv perioodil vahemikku 100-270 EUR.

ASUKOHT
Maja asub rahulikus ja rohelises piirkonnas, eemal suurtest teedest. Lähiümbruses olemas kõik mugavaks eluks vajalik: toidukauplused (Prisma, Selver, Maxima, Rimi, Lidl, Grossi toidukaubad), Mustakivi turg, 2 lasteaeda ja Kuristiku Gümnaasium, erinevad sportimisvõimalused (Tondiraba jäähall, Tondiraba ja Tondiloo pargid koos välisportimisvõimalustega, Lasnamäe uisupark), jne.
Hea transpordiühendus Tallinna kesklinnaga, bussipeatused 400m kaugusel. Autoga jõuab kesklinna 12 minutiga.

Helista ja tule enda uue koduga tutvuma!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).