Hind
600 €
Ruutmeetrihind
9,24 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 64.90 m2

Asukoht

Aadress: Kivila tn 17, Lasnamäe linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 14036 / 999930296205334800
Pindala: 64.90 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 1
Ehitusaasta: 1984
Valmidus: Renoveeritud
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: E
Katastri nr: 78403:310:0730
Ehitise materjal: Paneel
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 3 / 9

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • pesumasin
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp

Üürile anda avar ja päikeseküllane, 3-toaline mööbleeritud korter, väga heas asukohas, Mustakivi asumis, Lasnamäel.

KORTER
3-toaline korter asub paneelmaja kolmandal korrusel, maja keskel. Tänu oma heale läbi maja planeeringule, paistab korteris mõnusalt päikesevalgust terve päeva. Korter on möbleeritud. Korteris on 2 magamistuba, elutuba, köök ning vannituba ja WC. Köögis on kõik vajalik mugavaks toimetamiseks- köögimööbel koos tehnikaga (keraamiline pliit, ahi, õhupuhastaja, külmik ja mikrolaineahi.)
Korter on renoveeritud ning siseviimistlus on valdavalt heledates toonides. Vannituba on kaasaegse viimistlusega, seintel ja parandal keraamilised plaadid, valamu, peegel ja pesumasin. Magamistoast pääseb klaasitud rõdule, kust on vaade Kivila pargile.

MAJA
Kivila 17 maja on valminud 1984 aastal. Majal on ära soojustatud otsaseinad ning katus on renoveeritud. Trepikojad on korralikud ning liftid on samuti renoveeritud.

PARKIMINE
Maja ees parkimine tasuta

KOMMUNAALKULUD
Kommunaalkulud on väga mõistlikud. Suvised kommunaalarved on siin keskmiselt 70 eurot kuus ja talvised arved jäävad üldiselt 180 euro kanti. Lisaks vesi ja elekter vastavalt tarbimisele.

PIIRKOND
Maja asub logistiliselt soodsas asukohas, ühendus kesklinnaga on suurepärane. Bussipeatus kõigest 200m kaugusel. Samuti on maja ümbritsetud ka erinevate kauplustega, vaid 200m kaugusele jäävad Lasnamäe Prisma ja Grossi kauplus, 500m Lasnamäe Centrum. Asukoht sobib ideaalselt lastega peredele, ümbruses erinevat lasteaiad ja koolid. Samuti läheduses on Kivila ja Tondiloo park , kus saab mõnusalt värskes õhus vaba aega veeta.

Lepingu sõlmimisel tuleb tasuda esimese kuu üür ettemaksuna, tagatis ühe kuu üüri ulatuses ning vahendustasu ühe kuu üüri summas+km. Üürihinnale lisanduvad kommunaalkulud.

Kui tunned, et see võiks olla Sinu uus kodu, siis võta minuga julgelt ühendust ja vaatame korteri esimesel võimalusel üle!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).