Hind
339 000 €
Ruutmeetrihind
4 934,50 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 68.70 m2

Asukoht

Aadress: Kopli tn 76a/2, Põhja-Tallinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13916 / 2106349582154536
Pindala: 68.70 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 1
Kööke: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2015
Omandivorm: Kaasomand
Energiamärgis: C
Küte: Keskküte,
Korruse number / korruste arv: 1 / 2

Lisad

  • saun
  • kaabel TV
  • internet
  • televiisor
  • pesumasin
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Pakkumisse on tulnud avara ja funktsionaalse planeeringuga kodu Kalamaja piiril, kus on rohke rohelisuse ja privaatsusega sisehoov. Korter on väga heas seisukorras ja hästi hoitud.

KORTER
Moderne korter kõrgete monoliitsete lagedega asub 1. Korrusel kus on kaks magamistuba (ca 15m² ja 12m²) koos sisseehitatud garderoobidega ja täis klaasseinaga ,eraldi seisev WC (ca 2,5m²) ja duširuum (3m²) koos saunaga (2m²). Korter läheb läbi maja millest valdav enamus moodustab elutuba koos kvaliteetse köögiga (ca 34m²).

Siseviimistlusel on kasutatud kvaliteetseid materjale ja disaini tooteid. Põrandatel termotöödeldud saarest mosaiikruudustikus parkett mida värskelt hooldatud, vahelagi monoliitsest raudbetoonist tagades väga hea heliisolatsiooni ja industriaalse atmosfääri. WCs ja duširuumis on kasutatud kvaliteetseid keraamilisi plaate elegantse struktuuriga ja korralikku sanitaar tehnikat.

Korteril on eraldi seisev soojustagastusega ventilatsiooni agregaat ja kõiki tube köetakse vesipõrandküttega, mis tagab mõnusa sooja pinna jalgade alla. WCs ja duširuumis on IP44 pistikud, kõikjal teistes ruumides minimaalselt 6 pistikupesa, k. a nõrkvoolu kaabeldus.

MAJA
Kalamaja piiril asuv uusarendus FISK valmis aastal 2015. See on kolmest isikupärasest hoonest koosnev elamukompleks, mille teeb unikaalseks miljööväärtusliku ümbruskonna integreeritus väärika 1950-ndate arhitektuuri ja tänapäevase kõrgdisainiga.
Maju ühendab suur ja privaatne sisehoov rohehaljastuse ning mänguväljakutega.

Kinnisel ja keskmiselt suuremal rohke haljastusega hoovialal on palju erilisi ja atraktiivseid taimi/puid, mis kevadel teevad hoovi veel eriti atraktiivseks. Hoovi keskel on mänguväljak liivakastiga, parkimiskohtade juures jalgrattamaja. Korteri juurde kuuluvast parkimiskohast umbes 0,5m kaugusel asub ka elektriauto laadimispost. Sissepääs on kas Erika tänava poolsest autoväravast (k.a jalgvärav) või Kopli tänava poolsest väravast. Toimiv KÜ, väga toredad ja ühtehoidvad naabrid.
(http://www.mentaalmaastikud.com/eng/portfolio/residential_area_on_kopli_street)

PARKIMINE/PANIPAIK/KOMMUNAALARVED
Korteri juurde kuulub kindel parkimiskoht aiaga piiratud sisehoovis. Samuti võimalik rentida lisa kohta 20 euro eest kuus.

Külalistele on 3 parkimiskohta samuti hoovis.

Korteri kommunaalid 3 liikmelise pere kohta on keskmiselt aasta lõikes ca 180€, (Keskmises hinnas sisalduvad ka kõik ühistust tulenevad kulud).

Korteris asub ka väiksem trepialune panipaik ca 1-1,5m²

ASUKOHT
Hoone asub Telliskivi loomelinnakust ca 15min jalutuskäigu kaugusel või 3 minutilise trammisõidu kaugusel. Arsenali keskus asub hoonest 500m kaugusel, mitmed bussi- ja trammipeatused asuvad vaid mõne minuti kaugusel. Lähedal asub ka Noblessneri elurajoon, kus mitmed restoranid, muuseumid ja atraktsioonid. Hea infrastruktuur ja väljakujunenud elukeskkond. Hoonest ületee tuleb ka uus park (https://www.putukavail.ee/), kuhu tekivad jalgratta teed, mänguväljakud ja rohke rohelisusega alad.

// If you would like more information about this apartment in English, feel free to call or email me /

Vastan meeleldi kõikidele lisaküsimustele. Helistada võib ka töövälisel ajal ja nädalavahetusel.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).