Hind
135 000 €
Ruutmeetrihind
1 757,81 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 76.80 m2

Asukoht

Aadress: Kuldse Kodu tn 1, Rääma, Pärnu linn, Pärnu maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13889 / 473468807550618430
Pindala: 76.80 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 1
Rõdu suurus: 15.50 m2
Ehitusaasta: 1975
Valmidus: San. remont tehtud
Omandivorm: Korteriomand
Katastri nr: 62507:061:8980
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte, , Konditisioneer, Õhksoojuspump
Korruse number / korruste arv: 2 / 5

Lisad

  • saun
  • kaabel TV
  • internet
  • mööbel
  • mööbli võimalus
  • kliimaseade
  • külmkapp
  • dušš

KORTER

Korter paikneb viiekorruselise hoone teisel korrusel. Uksest sisse astudes tervitab sind avar ning valgusküllane elutuba-köök, millel lõunapoolne külg tervenisti akendest. Elutoast avaneb ligipääs suurele 15.5m² terrassile, kus juba varakevadel mõnusat päiksesooja nautida saad. Kuna kortermajal ei ole vastas kummalgi pool ühtegi teist hoonet on privaatsus sellega tagatud.
Läbi maja planeeringuga korteri põhjapoolses küljes asuvad 2 magamistuba, millelt mõlemalt pääseb teisele 7.2 m² rõdule, kus võimalik päiksetõusu saatel nautida hommikust kohvi. Korteri keskosas asuvas tualett-dušhiruumis peidab end pisike saun, mis mõnusat lisandväärtust pakub. Ühes magamistoas, elutoas ning esikus on sisseehitatud garderoobkapid, mis pakuvad piisavalt ruumi kõige vajaliku hoiustamiseks.

MAJA

1975-aastal tollasele Pärnu KEKi töötajatele eriprojekti raames rajatud neofunktsionalistlik 5-korruseline terrasselamu (arhitekt Toomas Rein) paistab tänase päevani silma kõigile möödujatele oma eripärase olemusega. Läbi maja jooksev, kõiki trepikodasi ühendav koridor, mille pikkus ulatub lausa 350 meetrini, on miskit, mille sarnast paljud oma silmaga näinud pole.
Hoone eritasandilised lahendused algavad suurtest 5-toalistest aatriumkorteritest, minnes korrus korruse haaval, astmeliselt ülespoole, väiksemateks läbi maja planeeringuga korteriteks, millel kõigil suured lõunapoolsed rõdud. Enda ajastule tavapäratult ei ole tegemist paneelmajaga vaid monoliitbetoonist valatud ehitisega, mis andis võimaluse luua just selline rajatis nagu Kuldse Kodu 1.

PIIRKOND

Vahetult korterelamu kõrval asub lasteaed Trall, mille ümber suured haljasalad, mis ideaalsed lastega peredele. Vähene autoliiklus maja taga asuval alal ning üleüldiselt antud piirkonnas tagavad turvalisuse.
Vaid umbes 15-minutilise jalutuskäigu kaugusel on Ülejõe Põhikool ning sama kaugel ka Rääma Põhikool.
Igapäevaseid tarbe- kui ka toidukaupu saab lähedalasuvatest poodidest nagu Meie Toidukaubad – 750m, Rimi – 850m ning Selver, mis jääb 1km kaugusele.
Mugavaks ühistranspordiühenduseks on kortermajast ainult 20m kaugusel bussipeatus “Kuldne kodu”. Ümber linna looklev tervisespordirada kulgeb paralleelselt hoone endaga, mis justkui kutsub sind õhtusele jalutuskäigule või rattasõidule.

KÜTE/JAHUTUS

Kortermaja köetakse keskküttega. Samuti on nii duširuumis/saunas ning esikus võimalus kasutada elektripõrandakütet.
Suvekuude kuumalainete vastu pakub leevendust korterisse paigaldatud kliimaseade, mis talvisel ajal ka vastupidiselt sooja juurde annab.

PARKIMINE

Autosi on võimalik parkida kortermaja ette tasuta. Kuna tegemist on ka pigem otsapealse korteriga siis parkimiskohti jagub alati. Soovi korral on võimalik ka maja ees asuvatesse garaažidesse osta või rentida parkimiskohti.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).