Hind
27 900 €
Ruutmeetrihind
2,13 €/m2
Lisainfo
kinnistu pindala 13111.00 m2

Asukoht

Aadress: Kivimäe, Mustakurmu küla, Põlva vald, Põlva maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13780 / 838276615594625000
Krundi suurus: 13111.00 m2
Omandivorm: Kinnistu
Katastri nr: 11701:005:0159

Põlvamaal Mustakurmu külas on müüa elamumaa krunt koos väikese palkmaja karbiga.

Kinnistu sobib suurepäraselt oma unistuste maakodu rajamiseks või ka lihtsalt suvitamiseks!
Kinnistu suurus on 13111 m², sihtotsatarve 100% elamumaa. Kinnistu on avar ja hooldatud, seda on pidevalt niidetud ning kasvamas on mõned suuremad põlispuud.

HOONE
Kinnistul asub väike majakarp (32 m²), mis on kinnistule toodud 2008. aastal. Tegu on vaivundamendile toetatud üheruumilise palkhoonega, mida katab laastukatus. Hoones sees on olemas soojustsalvestav ahi. Majake vajab tööd, kuid sobib suurepäraselt suvitamiseks ning võimaldab soojemal ajal kohapeal ööbida, näiteks elumaja ehitamise perioodil.

KOMMUNIKATSIOONID
Maapiirkonnale ja hajaasustusele iseloomulikult tuleb vee- ja kanalisatsiooniühendused lahendada lokaalselt. Kinnistul on juba olemas salvkaev, rajatud aastal 2010. Kaevuvett on varasemalt kasutatud ka joogiveena, kuid kindlasti tuleb kaevu puhastada.
Kinnistut läbib elektriõhuliin ehk olemas on elektriliitumine 3x16A, elektriühendus on sisse toodud ka hoonesse.

ASUKOHT
Kinnistu asub suurtest teedest eemal põldude ja metsade rüpes. Kinnistule on ligipääs avalikult kruusakattega teelt. Lähemate naaberkinnistute eluhooned asuvad nägemisulatuses.
Lähimad asulad on Ahja ja Vastse-Kuuste, kus on olemas poed, lasteaiad, koolid, raamatukogud, perearstid ja muu vajalik. Ahjal asub lähim tankla ning Vastse-Kuustes on ka rongipeatus.
Tartu linna piirini 32 km, Põlvani 23 km.

EHITUSTINGIMUSED
Endise Ahja valla üldplaneeringu järgi on Kivimäe kinnistule lubatud ehitada üks pereelamu koos kõrvalhoonetega. Pereelamu suurim lubatud kõrgus on 2 korrust, hoone harjakõrgusega kuni 8 m maapinnast. Uute hoonete rajamisel tuleb järgida lähipiirkonnale omaseid traditsioone ja ehituslaadi (ehitusmaterjale ja arhitektuurseid lahendusi). Kuna tegu on hajaasustuse piirkonnaga, siis detailplaneeringu koostamise kohustus puudub ja ehitustegevuse aluseks on projekteerimistingimused. Kinnistu jääb maaparandushoiu-ala vööndisse.

Helistage või kirjutage kohe ja lähme selle suurepärase kohaga tutvuma!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).