Hind
23 900 €
Ruutmeetrihind
588,67 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 40.60 m2

Asukoht

Aadress: Jaama tn 79a, Põlva linn, Põlva vald, Põlva maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13726 / 477604081759781250
Pindala: 40.60 m2
Tubade arv: 2
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Kööke: 1
Ehitusaasta: 1969
Valmidus: Vajab renoveerimist
Omandivorm: Korteriomand
Katastri nr: 62001:006:0021
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Ahi
Korruse number / korruste arv: 2 / 2

Lisad

  • televiisor
  • mööbel

Uut omanikku otsib 2-toaline ahiküttega korter Põlva linna servas raudteejaama lähedal. Tänu väga heale rongiühendusele Tartu ja Tallinnaga sobib korter väga hästi nii esimeseks päris oma koduks, rahuliku pensionipõlve veetmiseks kui ka näiteks pelgupaigaks, kus saab aeg-ajalt suurlinna saginast aja maha võtta.

Korter asub hoone teisel korrusel keskmises trepikojas. Korteri kogupindala on 40,6 ruutmeetrit ning planeeringult on korteris läbikäidav elutuba, magamistuba, köök, esik-koridor, WC ja duširuum.
Korteriomaniku kasutada on suur kuuriboks küttepuude ja muu vara hoidmiseks. Korteri juurde kuulub üks tähistatud parkimiskoht maja ees ning suur keldriboks pindalaga 21,5 ruutmeetrit.

KORTER
Korter vajab renoveerimist. Suured aknad lasevad tubadesse rohkelt loomulikku valgust ja lisavad üldmuljele avarust. Korteri kütteallikateks on soemüüriga pliit ja ahi, mis on hiljuti korstnapühkija poolt kontrollitud ja puhastatud. Siseviimistluses on kasutatud peamiselt linoleumi ja erinevaid tapeete. Kogu piltidel olev mööbel jääb uue omaniku kasutada. Paigaldatud on tugev metalluks.

KORTERELAMU
Korterelamu valminud 1969. aastal ning majas on kokku 12 korterit. Hoones tegutseb aktiivne korteriühistu, mida juhib üks korteriomanikest. Hoones on vahetatud vee ja kanalisatsioonitorud ning paigaldatud uued aknad.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Lisaks korterelamule asub kinnistul kaks kuuri ja maakivikelder ning ühine haljasala. Maja ette on rajatud parkla sõidukitele. Kortermajast teisel pool tänavat asub tuntud ja hinnatud Tillu kohvik. Ümbruses on peamiselt eramud ja väiksemad kortermajad.
Põlva linnaliini bussipeatus asub kohe kortermaja kõrval. Vahetus läheduses on ka rongijaam, mis tagab kiire ja mugava otseühenduse nii Tartu kui ka Tallinnaga. Kortermaja paikneb tänavast natuke eemal ning maja ees kulgeb kõnnitee. Lähima toidupoeni on vaid 500 meetrit.

Korter on vaba ja võtmed saab kohe pärast tehingut!

Võta minuga ühendust ja lähme korteriga tutvuma!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).