Hind
245 000 €
Ruutmeetrihind
4 640,15 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 52.80 m2

Asukoht

Aadress: Tehnika tn 33, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13716 / 428405503541276200
Pindala: 52.80 m2
Tubade arv: 2
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Rõdu suurus: 8.60 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2015
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: A
Katastri nr: 78401:108:0310
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Põrandaküte, Kohalik gaasiküte
Korruse number / korruste arv: 2 / 5

Lisad

  • internet
  • turvauks
  • pesumasin
  • mööbli võimalus
  • külmkapp

Müüa suurepärase asukohaga väga ilus ja valgusküllane 2-toaline korter Tallinna kesklinna väga hinnatud Kassisaba piirkonnas. Hoone on A-energiaklassi märgistusega ning asub vaid mõnesaja meetri kaugusel Telliskivi Loomelinnakust ja Tallinna vanalinnast.

Korter on 52,8 ruutmeetrise üldpinnaga ning asub viiekordse maja kõrgel teisel korrusel. Korteri üldpinda kuuluvad: avatud planeeringuga köök-elutuba (29,2 m²), garderoobiga magamistuba (11,6 m²), vannituba/WC (5,4 m²) ja esik (6,6 m²). Elutoast on pääs mõnusale, 8,6 ruutmeetrisele rõdule. Ruumid on valgusrikad tänu suurtele akendele, mis avanevad pealelõunasele ja õhtupäiksele. Korterile kuulub ka panipaik hoone 0-korrusel. Eraldi privaatset parkimiskohta korteri juurde ei kuulu.

Tegemist on väga mugava ning praktilise planeeringuga. Maitsekalt siseviimistletud korter on väga heas seisukorras. Köök on varustatud kvaliteetse mööbli ning mugava integreeritud tehnikaga (keraamiline pliidiplaat, ahi, külmkapp, nõudepesumasin, õhupuhasti). Vannituba on hästi planeeritud paigutusega, mahutades nii vanni, kui ka pesumasinat. Tubade põrandatel on kvaliteetne tamme laudparkett. Köögi, vannitoa ja esiku põrandad on plaaditud. Siseviimistlus on heledates toonides, mis võimendavad avarust ja valgusküllasust. Paigaldatud Soome tüüpi aknad on varustatud kolmekordse puitalumiiniumklaaspaketiga parema müraisolatsiooni tagamiseks.

Korterisse jääb kogu fotodel näha olev sisustus.

Majal on korteripõhine soojustagastusega sundventilatsioonisüsteem. Korteri küte on lahendatud veepõrandakütte baasil. Vajaliku temperatuuri saavutamiseks ja reguleerimiseks ruumides kasutatakse termostaati, mis tagab ruumides vajaliku temperatuuri. Kütteallikaks on põhiliselt 2 maagaasil töötavat kondensaatkatelt “Junkers”. Küttesüsteemi toetavad päikesepaneelid ja õhk-vesi soojuspump. Hoone kuulub energiakasutuse klassi A, seetõttu kommunaalkulud keskmistest väiksemad. Majas on lift olemas. Viisakad ja rahulikud naabrid. Korralik ja toimiv korteriühistu.

Lähedal on kõik eluks vajalik! Kassisaba on üks hinnatumaid piirkondi Tallinnas. Väga hea infrastruktuur- läheduses Balti Jaama Turg, paljud hinnatud kohvikud ja restoranid, Meriton SPA, Telliskivi Loomelinnak jne. Jalutuskäigu kaugusel on Tallinna vanalinn, Kristiine kaubanduskeskus ja Lennusadam. Kiire ja mugav ühendus kesklinnaga.

Helista ja küsi lisa. See võib olla just Sinu uus kodu!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).