Hind
44 900 €
Ruutmeetrihind
14,80 €/m2
Lisainfo
kinnistu pindala 3033.00 m2

Asukoht

Aadress: Väike-Jaani, Illurma küla, Lääne-Harju vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13705 / 3834644272945377
Krundi suurus: 3033.00 m2
Omandivorm: Kinnistu
Katastri nr: 43101:001:2023

Looduse keskel, metsade ja mere lähedal müüa elamuehituseks sobiv maatükk. Projekteerimistingimused väljastatud ja vajalikud teeservituudid seatud.

KINNISTU
Väike-Jaani kinnistule on projekteerimistingimuste järgi võimalus ehitada maksimaalselt kahekorruseline eluhoone ehitusaluse pinnaga 300 m² ning kõrgusega 8 m ja 1 abihoone ehitusaluse pinnaga 100 m² ja kõrgusega 6 m. Krundi maksimaalne täisehitus 450 m². Kinnistut läbib eratee mida kasutavad kolm naabrit, seatud on teeservituut. Kinnistule viib avalik tee mida hooldab aastaringselt vald.

KOMMUNIKATSIOONID
Vesi ja kanalisatsioon tuleb rajada lokaalne, elektriliitumine ampritasuga. Elektriliitumisele on võetud hinnapakkumine eelmisel sügisel.

ASUKOHT
Illurma küla on sobiv paik looduslähedust armastavale inimesele. Läheduses marjametsad ja meri kuid samas ka Keila linn koos kõige eluks vajalikuga, lasteaiad, kool, tervisekeskus mitmed poed ja söögikohad. Keila linn areneb jõudsalt, 2025 aasta kevadel on kavas avada Keila meeleleahutus- ja kogukonnakeskus. Uude keskusesse on planeeritud kino, spordiklubi, mitmed kohvikud ja kauplused ja palju muud millest väikelinna elanikud siiani on puudust tundnud. Keila linn jääb Väike-Jaani kinnistust 6 km kaugusele, samal kaugusel asub ka Klooga superland. Kohe naabruses on Niitvälja golfiväljak ja ratsabaas.
Lähim bussipeatus Paldiski maantee ääres jääb 800 m kaugusele, bussiga pääseb mugavalt liikuma nii Keila kui Klooga suunal. Piirkonnakooli Laulasmaale viib mugavalt koolibuss. Lähim lasteaed asub 4 km kaugusel Leholas kuid piirkonna lapsi võtab vastu ka Laulasmaa lasteaed. Autoga jõuab Illurma külast Tallinna 30 minutiga, kaugus Tallinnast u. 30 km.

Kui Soovid kodu rajada looduse keskele kuid pead oluliseks linna lähedust koos eluks vajalike mugavustega on Illurma küla just sobiv elukoht.
Palun ole oma tulevaste naabrite privaatsuse suhtes lugupidav ja lepi kinnistu külastus minuga eelnevalt kokku.
Helista ja läheme vaatame maatüki koos üle!

Soovid oma kinnisvara müüa, välja üürida või saada hinnangut?
Võta minuga ühendust! Margit Mikkus +372 5800 7998

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).