Hind
449 000 €
Ruutmeetrihind
4 503,51 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 99.70 m2

Asukoht

Aadress: Tööstuse tn 47d, Põhja-Tallinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13673 / 595608845235431600
Pindala: 99.70 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 2
Rõdu suurus: 4.50 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2019
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: C
Katastri nr: 78408:801:0126
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte, Põrandaküte
Korruse number / korruste arv: 3 / 5

Lisad

  • pesumasin
  • mööbel
  • mööbli võimalus
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Volta Loftides on müügile tulnud isikupärane ja stiilne, avar ning päikeseline 3-toaline rõduga loft-tüüpi korter, mille planeering on läbi kahe tasandi. Korteri juurde kuulub maja mugavaima ligipääsuga parkimiskoht ning panipaik, mis sisalduvad hinnas.
New Yorgi tööstusarhitektuurist inspireerituna ülikõrgete lagedega korter tekitab tõeliselt avara tunde, samas selle sisustamisel on suurt tähelepanu pööratud kodusele hubasusele.

KORTER
Sinu uue kodu esimesel tasandil on ruumikas vannituba, esik, kontor/magamistuba ning avar ja päikeseline kõrgete 4,7m lagedega elutuba-köök, millest pääs sisehoovi vaatega rõdule. Terve seina ulatuses stiilsed ruudustatud aknad on lõunasuunas ning kaetud spetsiaalse peegeldava UV-kilega, mis ei varja väljavaadet, kuid samas ei lase päikesel tuba liigselt kuumaks kütta. Originaalvaheseinad tagavad täieliku vaikuse ning isikupära loomiseks on välja toodud maja tugitaladest detailid.
Korteri teisel korrusel asub hubane sisehoovi vaatega klaasseinaga magamistuba, mahukas walk-in garderoob ning vannituba.
Korteri põrandaid katab kaunis ja kvaliteetne tammepuidust kalasaba parkett ning sooja annab eraldi tsoonide kaupa reguleeritav põrandaküte. Hea sisekliima eest vastutab majapõhine soojustagastusega ventilatsioon.

SISUSTUS
Tegemist on Volta-Loftide näidiskorteriga, mistõttu on planeering ning ka sisutus veidike erilisem. Eritellimusel köögi- ja vannitoamööbli tootjaks on hinnatud Lariaare, köögitehnika on kvaliteetne De Dietrich, omapära lisab massiivne tammepuidust söögilaud ning elutoa “pärliks” on laest rippuv minimalistliku stiiliga Vibia Wireflow laelamp auhinnatud Iisraeli disaineri Arik Levy poolt.
Ülemise korruse magamistoas on eritellimusel suur (1600×2000) voodi.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Korteriga kaasneb soe maa-alune parkimiskoht (väärtusega 20 000€), mis on eraldi korteriomand ning panipaik (väärtusega 6000€).

MAJA
Volta Loftid on 5-korruseline industriaalse arhitektuuriga elu- ja
ärihoone. Hoone on läbinud ehitustööde käigus põhjaliku
rekonstrueerimisprotsessi, mille käigus muudeti ajalooline Volta
masinatööstuse hoone moodsaks residentsiks. Hoone välisarhitektuur kombineerib kvaliteetset telliskivi ning tohutuid klaasist
aknapindasid, mille ruudustatud disain muudab Volta Loftide
arhitektuuri tõeliselt silmapaistvaks.
C-energiaklassiga majas on
mõistlikud kõrvalkulud ning mugavust lisavad kaugloetavad elektriarvestid ning külma- ja soojavee näidikud.
1.korrusel asuv fuajee on stiilne ja möbleeritud, kus on olemas ka Cleveroni e-postkastid. Samuti asub samal tasandil jalgrataste ja lastekärudele eraldi hoiuruum.

Korteriühistu on äärmiselt aktiivne ja kokkuhoidev samamoodi nagu kogu majarahvas. Toimuvad nitmed ühised lasteüritused, söögitegemised ning nauditakse üleüldse mõnusalt ühtehoidvat kommuuni. Maja sisehoovis on laste mänguväljak ning lähitulevikus planeeritud ka koerte jalutuspark.
Maja katusel on loodud ka eraldi puhkeala ühisteks olenguteks, kust avanevad võrratud vaated nii Vanalinnale kui ma merele.

ASUKOHT
Volta kvartal asub kulutuurist ja arengust pakatavas Kalamaja piirkonnas, otse mere ja vanalinna vahel. Vaid loetud sammude kaugusel on meri ja ülipopulaarne Noblessneri jahisadam, rääkimata üle linna kuulsatest toidukohtadest. Volta tagahoovi on kerkimas Krulli ärikvartal ehk kohalik Silicon Valley. Peagi võtab Krullis koha sisse Wise peakontor, pannes võimsa nurgakivi kohaliku tehnoloogialinnaku arengule. Koos Noblessneri ja Krulliga kujuneb endisaja kuulsusrikkast tööstusalast Eesti esimene 15-minuti linn. Selle konseptsioon tugineb linnakeskkonna elukvaliteedi tõstmisele ja jätkusuutlike eluviiside edendamisele, seda läbi mixed-use arenduste loomise, mis vähendavad transpordile kuluvat aega. Voltas elades jääb kõik eluks vajalik kõigest lühikese jalutuskäigu või rattasõidu kaugusele. Voltas saad hoolt kanda oma keha ja tervise eest, nautida toiduelamusi ja vabaajategevusi ning tööle sõitmise asemel sammuda koostöökontorisse.

Korteriga tutvumiseks helista või kirjuta ja luba ma näitan Sinu uut kodu!
See Kalamaja pärl ootab Sind!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).