Hind
220 000 €
Ruutmeetrihind
218,91 €/m2
Lisainfo
kinnistu pindala 1005.00 m2

Asukoht

Aadress: Kooli tee 7, Püünsi küla, Viimsi vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13667 / 431185129045365440
Krundi suurus: 1005.00 m2
Omandivorm: Kinnistu
Katastri nr: 89011:005:0260

Viimsis, Püünsi külas, on müügile on tulnud 1005 m² suurune kinnistu. See on ideaalne koht merelähedase kodu rajamiseks. Valmis projekt ja ehitusluba annavad võimaluse kohe ehitustöödega pihta hakata, säästes teie väärtuslikku aega ja energiat. Elektri-, vee- ja kanalisatsiooni ning sidekaabli liitumispunktid on kinnistu piiril ja liitumislepingud olema ja liitumiste eest on tasutud (va. sideleping).

Planeeritud maja on kaasaegne kahekorruseline elamu, mille kogupindala on 258,4 m². Tegemist on ruumika 5-toalise eramuga, mis pakub avarust ja valgusküllasust. Eramu kujundus rõhutab avatust ja ühendust ümbritseva loodusega, luues harmoonilise ja rahuliku elukeskkonna.

Asukoht on vaid 400 meetri kaugusel merest ja samuti Püünsi koolist, muutes selle kinnistu ideaalseks valikuks perele, kes väärtustab mere ja kooli lähedust. Laste jaoks on see turvaline keskkond, kus kool asub jalutuskäigu kaugusel.

Püünsi küla ise on tuntud oma rahuliku ja sõbraliku kogukonna poolest. Siin on suurepärased võimalused vaba aja veetmiseks, olgu selleks jalutuskäigud rannas, piknikud või lihtsalt päikeseloojangu nautimine oma tulevase kodu terrassilt. Samuti on Viimsi keskus lühikese autosõidu kaugusel, pakkudes kõiki kaasaegseid mugavusi – kaupluseid, restorane, spordikomplekse ja kultuurisündmusi.

See kinnistu ei ole lihtsalt maatükk, vaid tuleviku investeering, kus saate luua midagi kestvat – kodu, mis kasvab koos teie perega ja pakub aastateks turvalist pelgupaika.

Kui tunned, et sellest võiks saada Sinu pere järgmine kodu, võta kindlasti ühendust.

Lii Salusaar
5344 0956
lii.salusaar@luxum.ee

LUXUM – Luxury Living by Uus Maa

LUXUM on pühendunud kõige eksklusiivsema ja unikaalsema kinnisvara müügile Eestis. Meie 30-aastane kogemus, luksuskinnisvarale spetsialiseerunud maaklerid, ulatuslik kontaktivõrgustik ja värske turuinfo annavad meile võimaluse leida teie kinnisvarale sobiva ostja või teile sellise kodu, mida soovinud olete. Kui soovite osta, müüa või üürida preemiumklassi kinnisvara, võtke julgelt minuga ühendust!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).