Hind
449 000 €
Ruutmeetrihind
4 751,32 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 94.50 m2

Asukoht

Aadress: Tartu mnt 56, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13645 / 4376856612110324
Pindala: 94.50 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 2
Kööke: 1
Rõdu suurus: 5.10 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2016
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: C
Ehitise materjal: Kivi
Korruse number / korruste arv: 4 / 8

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • pesumasin
  • garaaž
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp

Müüa avar 4-toaline korter City Residence majas!

Planeering: Elutuba koos avatud köögiga, 3 magamistuba, 2 vannituba koos wc´ga, Ühest magamistoast pääseb rõdule(5.3m²). Korterisse paigaldatud kvaliteetne köögimööbel koos kivist töötasapinnaga ning integreeritud tehnikaga (külmik, kubu, nõudepesumasin, ahi, pliit, kohvimasin). Korteri rõdu ning aknad jäävad hommiku- ja lõunapäikse poole.

Elu- ja magamistoa põrandad on kaetud heleda naturaalse tammeparketiga, esik ja vannitoad on plaaditud. Hoone on energiasäästlik, kasutatud on kaasaegseid tehnilisi lahendusi, paigaldatud hea helipidavusega aknad, igas korteris on soojustagastusega korteripõhiselt juhitav sissepuhke-väljatõmbe ventilatsioonisüsteem, mis tagab eluruumides madala mürataseme ning eeskujuliku energiatõhususe. Akende eest puuduvad radiaatorid, soojuskandjaks on vesipõrandaküte ning kõik toad on eraldi reguleeritavad.

Luksuslikku atmosfääri lisab korterile esinduslik fuajee, vaipkattega kaetud stiilsed koridorid ning sisustuselemendid. Maja korruste ja parkla vahelist liikumist ühendavad kaks lifti.

Suurlinlikku atmosfääri loob avar esinduslik fuajee ning korteritesse viivad stiilselt disainitud koridorid. Linna avarust ja ainulaadseid vaateid saab nautida unikaalsetest soojadest talveaed-rõdudest. Autode parkimiskohad on mugavas hoonealuses parklas ning privaatses rohelises sisehoovis on puhkeala nii lastele kui täiskasvanutele.

Suurepärane asukoht linna südames loob kodu, töö ja vaba aja veetmise vahele mõnusa tasakaalu ning võimaldab vaid hetkega saada osa parimast, mida linn pakub.
Korteri müügihind sisaldab 2 parkimiskohta maja -1 korrusel ning 2 panipaika.
Helista ning küsi lisa!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).