Hind
213 500 €
Ruutmeetrihind
2 508,81 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 85.10 m2

Asukoht

Aadress: Andruse põik 4, Rannamõisa küla, Harku vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13593 / 63911922817656540
Pindala: 85.10 m2
Tubade arv: 2
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Rõdu suurus: 12.30 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2015
Omandivorm: Korteriomand
Katastri nr: 19801:002:1242
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Põrandaküte, Kohalik gaasiküte
Korruse number / korruste arv: 2 / 3

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • turvauks
  • pesumasin
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Müüa kvaliteetne korter mere lähedal Merepiiga elurajoonis – ideaalne perele, kes otsib kodu looduskaunis piirkonnas! (72,8 m² + 10,3m² RÕDU)

Kuigi korterit kasutatakse hetkel 2-toalisena, on see ehitusregistris registreeritud 3-toalisena. Korteri ümberkujundamine tagasi 3-toaliseks on võimalik lihtsa vaevaga.

KORTER
Ruumikas ja valgusküllane korter koosneb avatud elutoast-köögist, 12,30 m² suurusest klaasitud rõdust, avarast magamistoast, esikust ja vannitoast. Õhtud teeb mõnusaks korterisse paistev õhtupäike. Kevadel, kui õhk on veel jahe, kuid päike juba soojendab, pakub rõdu ideaalse koha aja veetmiseks. Korteri aknad avanevad kolmes suunas. Kvaliteetne köök Arensilt. Tehnika: Arens, Zanussi, Electrolux. Põrandatel naturaalne tammeparkett. Värske õhu toob tubadesse akendesse paigaldatud freshklapid. Võimalus muuta korter lihtsasti ümber 3-toaliseks, muutma peab vaid kergseinte asukohta.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Maja ees on parkimiskohad, parkimiskohti jagub kõigile elanikele ja ka külalistele. Esimesel korrusel paikneb panipaik. Lisaks asub maja hoovis lukustatud jalgrattakuur.

MAJA
Kortermaja asub Merepiiga elurajoonis, kus ümberringi paiknevad 3-korruselised kortermajad ja ridaelamud. See loob mõnusa kogukonna tunde, kus lastel on turvaline sõpradega mängida. Maja läheduses asub ühiselt kasutatav mänguväljak. Maja valmis 2007. aastal ja sai kasutusloa 2015. aastal. Majas elavad peamiselt noored pered ning ühistu on aktiivne.

ASUKOHT
Rannamõisa on ideaalne koht mere lähedust, männimetsi ja pikkade kergliiklusteede armastavatele inimestele. Kergliiklusteed Vääna-Jõesuust Stroomi rannani. Lähedal asuvad männimetsad ja terviserajad pakuvad suurepäraseid võimalusi vaba aja veetmiseks koos perega. Rannamõisas on oma lasteaed ning Tabasalu Gümnaasium asub vaid lühikese autosõidu kaugusel. Ühendus linnaga on mugav, kuna bussipeatus asub lähedal ning Tallinna kesklinn on vaid lühikese autosõidu kaugusel. Rannamõisa loob täiusliku tasakaalu looduskauni keskkonna, haridusasutuste läheduse ja linna mugavuste vahel, tehes sellest ahvatleva sihtkoha peredele, kellel on lapsed.

Läheduses:
Rannamõisa lasteaed: 100 m.
Bussipeatus: 100 m.
Meri: 700 m.
Tabasalu Gümnaasium: u 2 km.
Toidupoed: Tabasalus Rimi, Selver, Prisma.
Tallinna kesklinn: 16 km.

Kui see kodu tekitab huvi, võta julgesti ühendust ja lähme koos vaatama!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).