Hind
215 000 €
Ruutmeetrihind
2 897,57 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 74.20 m2

Asukoht

Aadress: Väike-Turu tn 5, Tartu linn, Tartu linn, Tartu maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13585 / 746857690070751100
Pindala: 74.20 m2
Tubade arv: 3
Ehitusaasta: 2008
Omandivorm: Korteriomand
Katastri nr: 79507:050:0032
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte, Konditisioneer
Korruse number / korruste arv: 3 / 23

Lisad

  • internet
  • pesumasin
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Müüa kolmetoaline korter kesklinnas, Tigutornis.
2008-aastal valminud 23-korruselise hoone puhul on tegemist ainulaadse arhitektuuriga kortermajaga, mille arhitektideks on Vilen Künnapu ja Ain Padrik. Tigutorn on kui Tartu sümbolhoone, kus tipust paistab kogu ülejäänud Tartu sama väike kui all-linn keskajal toomhärrale.

PLANEERING:
Müüdav korter paikneb hoone kolmandal korrusel, kuhu pääseb mugavalt liftiga. Korter on loogilise planeeringuga – ühele poolele jääb kaks magamistuba ja dushiruum ning omaette osa moodustab avatud köögiga elutuba ning WC. Köögis on olemas kogu vajalik köögitehnika, sealhulgas keraamiline pliit, ahi, õhupuhasti, külmik ja nõudepesumasin. Magamistubade akendest on vaade Emjõele. Elutoa teevad väga valgusküllaseks suured, lõuna poole asetsevad aknad.

TEHNOSÜSTEEMID
Korteris on keskküte, mida on võimalik eraldi tubades radiaatorite termostaatide abil reguleerida. Dushiruumis on elektripõrandaküte. Talvel on korter mõnusalt soe, suvel saab korteri jahutamiseks kasutada õhksoojuspumpasid, mis paiknevad igas toas eraldi. Korteris on sundventilatsioon.

ASUKOHT:
Korter asub kesklinnas, kus on olemas kõik eluks vajalik, kaasaarvatud hea transpordiühendus kõikide Tartu linnaosadega. Läheduses on maaliini bussijaam, kust on mugav sõita igasse Eestimaa punkti.
Maja kõrval paikneb Ahhaa keskus ja äsja laiendatud Aura Veekeskus. Lisaks on maja lähedal turg, kust suvel saab toidulauale osta kõike värsket.

Hoones on kokku 85 korterit ja 4 äripinda. Elamul on videovalve, välisuksed on varustatud fonolukksüsteemiga. Majas on olemas jalgrataste hoiuruum.
Tigutorn on Tartu linna “Aasta parim ehitis 2008“.

Lisaküsimuste korral helista või kirjuta julgesti.
Kui tekkis huvi, siis läheme korteriga tutvuma.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).