Hind
1 000 €
Ruutmeetrihind
14,64 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 68.30 m2

Asukoht

Aadress: Jaama tn 6, Nõmme linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13580 / 740445325089912600
Pindala: 68.30 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 1
Rõdu suurus: 5.30 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2023
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: A
Katastri nr: 78404:401:0289
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte, Põrandaküte, Konditisioneer
Korruse number / korruste arv: 2 / 4

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • turvauks
  • pesumasin
  • mööbel
  • mööbli võimalus
  • kliimaseade
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Pakkumisele on tulnud ainulaadne 3-toaline üürikodu uhiuues majas, mis asub Nõmme südames. Korteri aknad avanevad lõunasuunas, pakkudes ohtralt loomulikku valgust ning kuna akende all vaid madal hoonestus siis ka piisavalt privaatsust. Korter on varustatud jahutussüsteemiga, seega ei lähe korter liiga palavaks ka kuumal suvepäeval. Nõmme raudteejaam ning keskuse bussipeatused asuvad vaid paariminutilise jalutuskäigu kaugusel, tagades suurepärase ühenduse kesklinnaga. Terviserajad ja metsatukk on ka vaid mõne sammu kaugusel! Laias valikus kohvikuid ja toidukauplusi ning ka Nõmme turg on kodus loetud minutite kaugusel. Legendaarne Nõmme Sõõrikukohvik on lausa koduaknast näha!

KORTER JA SISUSTUS

Korterisse sisenedes avaneb teile väga avar esik/koridor, kus mahukas sisseehitatud garderoobikapp. Esikust on pääs ka suurde neutraalsetes hallides toonides vannituppa. Esikust edasi astute mõnusalt valgusküllasesse maast laeni akendega elutuppa, kus mugav suur diivan ning söögilaud kuhu taha mahub kogu pere einestama. Nurga taha jääb suur ja paljude kappide ning suure tööpinnaga kvaliteetselt sisustatud köök. Elutoast paremal pool asub walk-in garderoobi ning kvaliteetse Sleepwell voodiga varustatud peamagamistuba. Peamagamistoast pääseb ka mõnusale katusega rõdule, kus nautida sinna terve päeva paistvat päikest. Elutoast vasakule jääb teine magamistuba, kus ka kvaliteetne Sleepwell kontinentaalvoodi .
Korter on varustatud soojustagastusega ventilatsiooniga ning kütte kandjaks on vesipõranda küte. Korter asub A-energiaklassi majs, millega luuakse head tingimused soodsateks ülalpidamiskuludeks.

PARKIMINE JA PANIPAIK

Korteri juurde kuulub lisatasu eest kindel parkimiskoht maja all garaazhis ning ka panipaik maja all soojas panipaigaruumis. Panipaiga ka parkimiskoha eest lisandub üürihinnale 75€ Lisaks on majal kõikidele elanikele ühine jalgrattaruum.

ÜÜRILEPINGU TINGIMUSED

Üürilepingu sõlmimisel ootame üürnikult tagatisraha, mis on võrdne ühe kuu üüriga, lisaks esimese kuu üür ja maakleri tasu ühe kuu üüri ulatuses.

Kui see korter tekitas teis huvi ja näete siin oma tulevast kodu, siis olete oodatud tutvuma! Lisainformatsiooni saamiseks võtke julgelt ühendust.


Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).