Hind
179 900 €
Ruutmeetrihind
5 451,52 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 33.00 m2
kinnistu pindala 2772.00 m2

Asukoht

Aadress: Vabriku tn 59, Põhja-Tallinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13565 / 792474981542075300
Pindala: 33.00 m2
Krundi suurus: 2772.00 m2
Tubade arv: 2
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2021
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: C
Katastri nr: 78408:801:4400
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Kohalik gaasiküte
Korruse number / korruste arv: 1 / 3

Lisad

  • mööbel
  • dušš

Tallinna ühes stiilseimas piirkonnas, miljööväärtuslikus Kalamajas, müüa väga ilus ja valgusküllane kahetoaline disainkorter uues majas. Elamu asub jalutuskäigu kaugusel Noblessneri Sadamalinnakust ja Tallinna Vanalinnast.

Korter on 33 ruutmeetrise üldpinnaga ning asub kolmekordse maja esimesel korrusel. Korteri üldpinda kuuluvad: avatud planeeringuga köök-elutuba, magamistuba ja duširuum/WC. Korteri juurde kuulub ka panipaik hoone keldrikorrusel.

Ehituse käigus kasutati kvaliteetseid ja ökoloogilisi viimistlusmaterjale, kaasaegseid lahendusi ning tehnoloogiad. Korter on maitsekalt sisustatud skandinaavia stiilis. Köök on varustatud kvaliteetse mööbli ning mugava integreeritud tehnikaga (induktsioonpliidiplaat, ahi mikrolaineahjuga, külmkapp, nõudepesumasin, õhupuhasti). Eritellimusel valmistatud mööbel ja kardinad. Tubade põrandatel on naturaalne tamme kalasabaparkett, vannitoa-, WC- ja esiku põrand on plaaditud. Korter on väga mugava ning praktilise planeeringuga. Ruumid on valgusrikad tänu suurtele akendele, mis avanevad maja kinnise hoovi poole, hommikupäikese suunas. Maja ehitamisel säilitati hoone ajaloolised osi, näiteks omapärase faktuuriga 3,6 m kõrgune lagi, suured 2,4 m kõrgused aknaid, paksu seinad, mis tagavad vaikust ja privaatsust. Vesipõrandaküte ja kauglugemise võimalusega soojusemõõtja ning korteripõhine soojustagastusega sundventilatsioon tagavad soodsad küttekulud. Viisakad ja rahulikud naabrid. Korralik ja toimiv korteriühistu.

Tasuta parkimine kõrval tänavatel. Korteri juurde on võimalik soetada parkimiskoht, mis asub maja kinnises hoovis.

Kalamaja on väga unikaalne ja ainulaadne ning üks hinnatumaid piirkondi Tallinnas. Väga hea infrastruktuur- läheduses asub kiiresti arenev Volta Kvartal, Balti Jaama Turg, toidukauplused, paljud hinnatud kohvikud ja restoranid, Telliskivi Loomelinnak, spordiklubi, lasteaiad, koolid, Kalamaja park ja Lennusadam. Jalutuskäigu kaugusele on Põhjala pruulikoda, restoran 180° ja Proto avastustehas. Kiire ja mugav ühendus kesklinnaga.

Helista ja tule vaatama!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).