Hind
149 000 €
Ruutmeetrihind
4 715,19 €/m2
Lisainfo
tube 1 tuba
ruutmeetrit 31.60 m2

Asukoht

Aadress: Tartu mnt 79, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13531 / 42743017360469064
Pindala: 31.60 m2
Tubade arv: 1
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2017
Katus: Plekk-katus
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: B
Katastri nr: 78401:112:0043
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte, Põrandaküte
Korruse number / korruste arv: 2 / 3

Lisad

  • internet
  • turvauks
  • pesumasin
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Müüa hubane 1-toaline korter kapitaalselt renoveeritud, suure hooviga majas Tartu maanteel Kesklinnas. Hea planeeringuga korteril on kõrged laed ning aknad on suunatud vaikse rohelise sisehoovi ja peamiselt hommikupäikese poole. Korter on mõnusalt valgusrikas tänu suurtele fassaadakendele.

Logistiliselt suurepärase asukoha tõttu sobib korter väga hästi nii endale elamiseks kui ka üüriinvesteeringuks.

Korter müüakse koos väliparkimiskoha, panipaiga ja piltidel näha oleva mööbliga, mis sisalduvad müügihinnas.

KORTER
Ruumide koosseisu kuulub esik, pisut eraldatud köögiga avar elutuba ja duširuum koos wc-ga. Korteri netopindala on 31.6 m². Kvaliteetne köögimööbel on varustatud kogu vajamineva tehnikaga (s.h. nõudepesumasinaga).

Korter on praktilise ruumilahendusega ja hubane. Tubade põrandaid katab kvaliteetne ja vastupidav parkett, vannituba on plaaditud heledas tonaalsuses.

VENTILATSIOON / KÜTE
Energiasäästlikkuse ja meeldiva sisekliima tagab soojustagastusega ventilatsioon, mis võtab värske õhu sisehoovist või katuselt, et vältida tänavaõhu sattumist korterisse. Korteris on kaasajastatud kaugküttesüsteem vesipõrandakütte lahendusega, mis on ruumi põhiselt reguleeritav.

ELAMU
2017 aastal kapitaalselt renoveeritud, eestiaegse arhitektuuriga elumaja asub Kesklinnas – bussijaama, Fahle kvartali ja kiirelt Tallinna keskseks äri- ja majanduspiirkonnaks areneva Ülemiste City läheduses. 3-korruselises puitfassaadiga monoliitbetoonist kivimajas on kokku vaid 9 korterit. Hoone renoveerimisel on arendaja pööranud erilist tähelepanu säästvale ja loodussõbralikule disainile ning ruumide helikindlusele. Kortermajas on kvaliteetsed, 3-kordse klaaspaketiga puitaknad.

PARKIMINE / PANIPAIK
Korterile kuulub ja sisaldub müügihinnas üks väliparkimiskoht väravaga suletavas hoovis ja üks panipaik keldrikorrusel.

ÜMBRUS
Maja asub Kesklinnas Tartu maanteest 250 meetri kaugusel, tagades maja elanikele piisavat privaatsust. Läheduses on mõnusate kohvikute ja restoranidega Fahle elu- ja ärikvartal, Ülemiste ja Sikupilli keskused, Bussijaam, T1 kaubandus- ja meelelahutuskeskus, Ülemiste City, Kadrioru park ja KUMU muuseum. Tallinna kesklinnaga on suurepärane ühistranspordiühendus nii trammide kui ka busside näol. Bussipeatus asub vaid 250 m kaugusel.

Kui otsid uues majas 1-toalist korterit hea asukohaga Kesklinnas, siis võta julgelt ühendust!

* Kui soovite müüa, osta või üürida kinnisvara, siis pöörduge julgesti minu poole! Samuti aitan vajadusel pangalaenu taotlemisel ja tagatisvara või ostetava vara hindamisel.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).