Hind
525 €
Ruutmeetrihind
11,34 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 46.30 m2

Asukoht

Aadress: Õismäe tee 69, Haabersti linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13526 / 933589594736452700
Pindala: 46.30 m2
Tubade arv: 2
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Ehitusaasta: 1972
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: E
Katastri nr: 78406:603:1700
Ehitise materjal: Paneel
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 4 / 5

Lisad

  • pesumasin
  • mööbel
  • külmkapp
  • dušš

KORTER
Selle neljandal korrusel asuva kodu südameks on suur elutuba, kus on lahtikäiv diivanvoodi, telekalaud ning arvutilaud. Elutoa kõrvale jääb magamistuba. Magamistoas on voodi, garderoobikapp ja öökapid. Vannitoas on olemas pesumasin-kuivati.
Köögis on kokandushuvilistele pereliikmetele mõnusalt palju töötasapinda, olemas on kogu vajalik kodutehnika (pliit, ahi, kubu, külmkapp, sügavkülm, nõudepesumasin).

MAJA
Tegemist on 1972. aastal valminud kortermajaga, millel on E-energiaklass. Majas on mugav keskküte, mis tagab optimaalse temperatuuri igal aastaajal. Samuti on olemas aktiivne korteriühistu, mis hoolitseb maja üldise heakorra eest.

PANIPAIK
Korteri juurde kuulub üks keldriboks.

PARKIMISKOHT
Maja ees tänaval tasuta parkimine vabade kohtade olemasolul.

ASUKOHT
Lähedal asuvad Haabersti ujula, raamatukogu, toidupood, postkontor, lemmikloomakliinik ja lähedal on ka palju erinevaid söögikohti. Loomaaed, Haabersti Perearstikeskus, turg, Ring Spa mõne km raadiuses. Ümberringi mitmed lasteaiad, päevakeskused, koolid, suuremad ja väiksemad toidukauplused. Pisut eemal asub Harku järv saunade ja suvise väliujulaga, Rocca Al Mare kaubanduskeskus, Arigato spordikeskus jpm.

Ühistransport: Ühendus linna teiste piirkondadega on väga hea, busside graafik on tihe. Lähim bussipeatus on Kullerkupu peatus.

LEPING
Lepingu sõlmimisel tuleb tasuda 1 kuu üür ning vahendustasu 1 kuu üüri summas (+ käibemaks).

Selle korteri üürileandja kasutab Rendin (https://et.rendin.co/) üürilepingu mugavusteenust, mis vabastab üürniku tagatisraha maksmisest.

Alusta oma uue kodu üürimist väiksemate stardikuludega – tagatisraha on asendatud väikese kuutasuga, mis on 2,5% üürisummast. 525 EUR üüri puhul on täiendav kuutasu üürnikule vaid 13.13 EUR.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).