Hind
575 €
Ruutmeetrihind
25,00 €/m2
Lisainfo
tube 1 tuba
ruutmeetrit 23.00 m2

Asukoht

Aadress: Lastekodu tn 6, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13138 / 10165057708952550
Pindala: 23.00 m2
Tubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Ehitusaasta: 1961
Omandivorm: Korteriomand
Katastri nr: 78401:111:1090
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 2 / 5

Lisad

  • turvauks
  • pesumasin
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Üürile anda suurepärase asukohaga, äsja renoveeritud avatud planeeringuga stiilne stuudiokorter!

KORTER
See stiilne üürikodu on LED-valgustuslahendusega (erinevad sektorid, puldiga heleduse reguleerimine, sektorite lülitamine). Korter on keskküttega ja väga soe, akendega põhja suunas ja vaatega põlistele kastanipuudele, asukohaga Tallinna kesklinnas. Kogu mööbel ja tehnika on uhiuus ning üürnikul on ainulaadne võimalus olla esimene kasutaja. Tuba on sisustatud mugava diivanvoodiga, millel on suur pesukast, klaasist diivanilauaga ning mahuka tänapäevase laiade pesusahtlitega suure riidekapiga. Funktsionaalses köögis on induktsioonpliit, kubu pliidi kohal, mikrolaineahi, veekeedukann, nõudepesumasin, külmik ja kuivatiga pesumasin. Olemas ka uhiuued prae- ja võileivataldrikud, supikausid, noad, kahvlid, lusikad, tassid, klaasid. Hügieeni eest saab hoolt kanda moodsas WC-ga duširuumis, kus on rätikukuivati ning peegel led-valgustusega.
Lemmikloomad pole lubatud.

MAJA
Trepikoda on lukustatud ja avatav fonolukusüsteemiga. Parkimine on hoovis tasuta parkimiskaardi alusel. Tegemist on telliskivimajaga mis annab olulise eelise paneelmajade ees. Maja on heas seisukorras. Renoveeritud on välisfassaad. Vahetatud on katus ja torustik.

ÜMBRUSKOND
Üle tee asub Stockman, lähedal on Keskturg , Grossi Toidukaubad, Rimi, Maakri pesumaja ja keemiline puhastus ning natuke edasi juba Kaubamaja ja Viru keskus. Vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel on suurepärased pagaritöökojad, kohvikud ja restoranid, spordiklubid ning muud vaba aja veetmise kohad (teatrid, kinod, näitusegaleriid, ööklubid jne).
Kadrioru park ja Pirita promenaad asuvad 15 min jalutuskäigu kaugusel. Bussijaam ja ühistranspordipeatused on samuti lähedal ning lennujaama sõiduks kulub vaid ca 10 minutit.

LEPING
Lepingut sõlmides tuleb tasuda ühe kuu üür, deposiit ühe kuu üüri ulatuses, lepingutasu ühe kuu üüri ulatuses, millele lisandub km 22%

Korter on kohe vaba!
Kui see üürikodu kõnetas sind, siis ole hea ja võta minuga julgesti ühendust!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).