Hind
189 000 €
Ruutmeetrihind
3 028,85 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 62.40 m2

Asukoht

Aadress: Tedre tn 36, Kristiine linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13078 / 746766353028008700
Pindala: 62.40 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 1982
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: E
Katastri nr: 78407:701:0062
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 5 / 5

Lisad

  • internet
  • turvauks
  • mööbli võimalus

Müüa logistiliselt väga hea asukohaga, avar ja valgusküllane 3-toaline korter Kristiine rahulikus ja rohelises eramajade piirkonnas.

Korter on 62,4 ruutmeetrise üldpinnaga ning asub viiekordse maja viimasel korrusel. Korteri üldpinda kuuluvad: avatud planeeringuga köök-elutuba, 2 magamistuba, vannituba/WC, esik ja kinnine rõdu. Korteri aknad avanevad nii hoovi, kui ka Tedre tänava poole. Korteri juurde kuulub ka panipaik hoone keldrikorrusel. Tasuta parkimine maja kinnises hoovis. Igale korterile on ette nähtud üks parkimiskoht.

Tegemist on väga hea ning praktilise läbi maja, avara planeeringuga. Kõik toad asetsevad eraldi. Korter on väga heas seisukorras, siseviimistlus on tehtud kvaliteetsete materjalidega. Korter oli korralikult renoveeritud aastal 2010. Vahetatud torustik ja elektrijuhtmestik. Paigaldatud uued aknad ja korralik välisuks. Tubade põrandatel on kvaliteetne puitparkett. Vannitoa ja esiku põrand on plaaditud. Köök on varustatud kvaliteetse mööbli ning mugava integreeritud tehnikaga (keraamiline pliidiplaat, ahi, külmkapp, nõudepesumasin, õhupuhasti). Mõistlikud kommunaalkulud.

Suurepärane asukoht! Lühikese jalutuskäigu kaugusel asuvad kauplused (Maxima, Rimi) ja Kristiine kaubanduskeskus, söögikohad, meelelahutusasutused, koolid, lasteaiad ja ühistranspordipeatused. Kiire ja mugav ühendus kesklinnaga. Räägu park asub vaid jalatuskäigu kaugusel.

Helista ja küsi lisa see võib olla just Sinu uus kodu!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).