Hind
950 €
Ruutmeetrihind
15,08 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 63.00 m2

Asukoht

Aadress: Lai tn 13, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12934 / 54936135390787800
Pindala: 63.00 m2
Tubade arv: 2
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Ehitusaasta: 2021
Katus: Kivi
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Ehitise materjal: Kivi
Korruse number / korruste arv: 4 / 4

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • turvauks
  • televiisor
  • pesumasin
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Üürile anda avar 2-toaline pööningukorter äsja renoveeritud hoones aadressil Lai 13 / Suur-Kloostri 1.

KORTER
Ruumide koosseisu kuulub: esik, avar avatud köögiga elutuba, magamistuba ning suur duširuum.

Korteris on palju loomulikku valgust tänu katuseakendele, millest avaneb suurepärane vaade Vanalinnale.

Põrandale on paigaldatud naturaalne õlitatud tamme puitparkett ja vannitoas loovad luksusliku miljöö heledat tooni plaadid. Köök on varustatud funktisonaalse ja elegantse köögimööbliga, köögitehnika BOSCH. Kogu valgustuse juhtimine on dünaamiline e. dimmerdatav (DALI). Korteris on kaasajastatud kaugküttesüsteem vesipõrandakütte lahendusega.

TARK MAJA
Kogu eramus ja korterites on võetud kasutusele ‘targa maja’ lahendus, mis võimaldab nutiseadmesse installeeritud tarkvara abil avada korteri välisukse, juhtida valve- ja ventilatsioonisüsteeme, siseruumide temperatuure ja kogu korteri valgustuse lahendusi. Hoone ja korteri sissepääasud on varustatud sõrmejäljelugejatega (ekey).

Korterite ventilatsioonisüsteemid on ehitatud sisse- ja väljatõmbega, mis tagab kvaliteetse õhuvahetuse ja tubade sisekliima ruumipõhiselt.

HOONE JA SISEÕU
Väärikas, äsja täielikult renoveeritud keskaegne maja on privaatse hooldatud siseõuega elamukompleks Suur-Kloostri ja Laia tänava nurgal. Hoovi seinu kaunistavad keskaegsete motiividega fassaadireljeefid. Majal on esinduslik sissepääs Laialt tänavalt, lisaks on võimalik siseneda hoonesse Suur-Kloostri tänava kaugu, läbides sisehoovi.

Neljakorruselise hoone arhitektuurse projekti koostajaks on Heli Ernesaks (FE Arhitektid OÜ) ja sisekujundusprojekt on koostatud Pille Lausmäe Sisearhitektuuribüroo OÜ poolt. Unikaalses ja tugeva eripäraga hoones on hoolega restaureeritud ja eksponeeritud kõik ehituse käigus esile tulnud ajaloolised ehitusdetailid. Eeskujulike restaureerimistööde eest tunnustas Tallinna linn hoonekompleksi omanikfirmat peapreemiaga.

ASUKOHT
Lai tänav on Tallinna Vanalinna üks vanimaid tänavaid, mida mainiti esmakordselt 1314. aastal. Hoone asub vaid mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel õdusatest kohvikutest ja peentest restoranidest, kultuurist ja meelelahutusest ning kaunitest parkidest ja atraktiivsest merele avatud sadamaalast. Tegemist on väga vaikse tänava piirkonnaga – Laia tänava teises osas on rohkesti kauplusi, toitlustus-, vaba aja veetmise ja kultuuriasutusi. Paariminutilise jalutuskäigu kaugusel on Raekoja plats ja Vabaduse väljak.

Üürilepingu sõlmimisel tuleb tasuda ettemaks esimese kuu üüri eest, tagatisraha 1 kuu üürisumma ulatuses ja vahendustasu 1 kuu üür + käibemaks.

Kui tunned, et see eriline korter on just Sinule, siis võta julgelt ühendust!

* Kui soovite müüa, osta või üürida kinnisvara, siis pöörduge julgesti minu poole! Samuti aitan vajadusel pangalaenu taotlemisel ja tagatisvara või ostetava vara hindamisel.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).