Hind
950 €
Ruutmeetrihind
18,34 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 51.80 m2

Asukoht

Aadress: Allveelaeva tn 4, Põhja-Tallinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12909 / 795196786918613500
Pindala: 51.80 m2
Tubade arv: 2
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2024
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: B
Katastri nr: 78408:801:0341
Ehitise materjal: Paneel
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 2 / 6

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • turvauks
  • pesumasin
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Kalamajas Noblessneri Kodusadama uhiuues osas üürile anda äsja valminud avar ja mugava planeeringuga 2-toaline korter, mis on kõigi esmavajalike mööbliesemete ja aksessuaaridega sisedisaineri poolt sisustatud ja valmis sissekolimiseks. Korteri aknad on hommiku- kuni keskpäevapäikese poole. Isiklik autokoht maja-aluses parklas ja panipaik on hinna sees! Samalt korruselt on sissepääs avarasse sisehoovi, kus mõnusaid puhkenurgakesi ja palju rohelust.

Selles kodus on elutuba koos köök-söögitoa osaga, magamistuba koos kodukontori-nurgaga, duširuum tualetiga ning esik koos suure garderoobikapiga. Naturaalse tammeparketiga kaetud põrandad, heledad seinad, ülisuured aknad, kõrged laed. Kvaliteetne köögimööbel integreeritud tehnikaga (külmik, nõudepesumasin, induktsioonpliit ja ahi, õhupuhasti, veinikülmik, mikrolaineahi) ning kogu muu fotodel näha olev sisustus on uhiuued ning esimesest üürnikust saab nende esmakasutaja.

Madalate kuludega B-energiaklassi majal on kaugloetavad elektri-, vee- ja küttearvestid ning soojustagastusega ventilatsioonisüsteem. Kõik korterid on varustatud targa kodu lahendusega, mille abil saab juhtida korteri sisekliimat ja videofonot ning jälgida korteri tehnosüsteeme ja elektri- ning veenäite nii korterisiseselt monitorilt kui ka internetipõhiselt läbi nutiseadme.

Baltimaade parimaks linnaruumi arenduseks tunnistatud Noblessner asub mere kaldal Lennusadama kõrval, jalutuskäigu kaugusel Tallinna kesk- ja vanalinnast. Siin on suurejoonelise arhitektuuriga ajaloolised tööstushooned, jahisadam, kunstigaleriid, linna parimad söögikohad, värvikas kultuurielu ning kõrgkvaliteedis uusarendus. Noblessneri jahisadama kõrvale on kerkinud kuus uut elumaja, mis moodustavad ühtse terviku Noblessneri ajalooliste tööstushoonete ja tänaste uute kortermajadega.

Noblessner on Tallinna üks kõige populaarsemaid, ilusamaid ja ihaldusväärsemaid piirkondi. See on inimsõbralik, stiilne ja turvaline: linnaväljak, paljud teed ja merepromenaad on üksnes jalakäijate ning kergliikluse päralt. Siin on alati värske õhk, vaimustavad merevaated ja ohtralt avarust. Noblessneri merepromenaadilt avanevad imeilusad vaated mere kohal loojuvale päikesele! Kui soovid elada mere ääres kesklinna külje all ja pead lugu kultuurisündmustest, parimatest söögikohtadest ning suvisest sadama- ja linnamelust, on Noblessner just Sulle loodud.

Üürilepingu sõlmimisel tasutakse üür kuni esimese kuu lõpuni, tagatisraha 950 EUR ja kinnisvarabüroo vahendustasu 950.-+km. Kui hakkas meeldima ja see võiks olla Te uus kodu, siis võtke minuga julgelt ühendust ja läheme vaatama!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).