Hind
160 000 €
Ruutmeetrihind
8 791,21 €/m2
Lisainfo
tube 1 tuba
ruutmeetrit 18.20 m2

Asukoht

Aadress: Toom-Kooli 7, Vanalinn, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12831 / 218031157994017630
Pindala: 18.20 m2
Tubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Katus: Kivi
Omandivorm: Kaasomand
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Elektriline
Korruse number / korruste arv: 2 / 4

Lisad

  • parkett

Kõrgelt hinnatud Vanalinnas Toompea lossi kõrval suure privaatse sisehooviga värskelt renoveeritud kaunis korter koduks või väljaüürimiseks. Sobib väga hästi lühiajalise majutuse korteriks. Hea tootlus!

Tegemist on väga eksklusiivse ja unikaalse asukohaga!

HOONEKOMPLEKS
See kaunis värskelt renoveeritud, algselt 17 sajandil ehitatud hoone asub Toom-Kooli hoonetekompleksi sisehoovis vanalinna kõige kaunima vaatega piirkonnas otse Toompea lossi kõrval ning külgneb ajaloolise linnamüüriga.
Hoone renoveerimisel on lähtutud muinsuskaitsenõuetest ja kasutatud professionaalsete spetsialistide abi. Ehitustööd on tehtud vastavuses projektiga ja rangelt muinsuskaitse järelelvalve all. Majaosa on täielikult renoveeritud. Hoones on uuendatud kõik kommunikatsioonid ja paigaldatud uus madala kuluga keskküttesüsteem (vesi põrandaküte), võimalus ühendada lähiajal linna tsentraalküttesüsteemi- see tagab väga madalad kõrvalkulud. Kasutusluba hetkel veel puudub.

Privaatsesse sisehoovi pääseb Toom Kooli tänavalt läbi puldiga avatava võrevärava. Sisehoovis on munakivisillutis, kaunilt kujundatud haljastus, tänavalaternad ja peatselt ka pargipingid.
Värava ette seinale on soovi korral võimalik paigaldada Airbnb võtmelokker.
Majas on olemas toimiv KÜ.

KORTER
Korter asub teisel korrusel. Trepikoja sissepääs on hoovist.
Korter on ajaloolist väärtust hinnates kaunilt renoveeritud. Säilitatud on suures osas originaalaknad ja -uksed. Seintel on eksponeeritud sajanditetaguseid tapeedifragmente ja linnamüüri. Põrandat katab uus kalasabaparkett.
Korteri aknad avanevad kõik ühele poole, sisehoovi.

Korteri üldpind on ca 18,2 m² ja korter koosneb:
*tuba kööginurgaga;
*sanruum (dushinurk ja wc).

Kommunaalkulud (eeldatavad) suvel ca 30 €, talvel ca 50 €.

Antud 18,2 m² korter on osa suuremast korterist mille suurus on 85,5 m², hetkel on kahe korteriosa vahel siseuks kuid on võimalik ukse asemel ehitada vahesein. Korterit vaheseinaga eraldades jääb teisele poole seina suurem korteri osa kus on 1 magamistuba, kööginurgaga elutuba, avar koridor, saunaga dushiruum/wc (kokku suurus 67 m²) kuhu on eraldi sissepääs teisest trepikojast.

Kortereid on väga mugav kasutada majutusteenuse osutamiseks- vajadusel saab kasutada korteri osasid eraldi kuna mõlemal pool on eraldi sissepääsud.

See 3 toaline 85,5 m² korter on hetkel veel kaasomandis korteriga mis asub sama korteri all esimesel korrusel (esimese korruse korteril on ka eraldi sissepääs ehk siis kolmas sissepääs). Kui on soov osta kogu korteriomand (1 toaline esimesel korrusel ja 3 toaline teisel korrusel) siis lisatasu eest on võimalik osta selle 3 toalise korteri all asuv eraldi renoveeritud korter suuruses 22,8 m² (põrandapind) + magamiskorrus 7 m² (siin kinnisvara müügikeskkonnas ka eraldi kuulutusena üleval).

Moodustatakse eraldi korteriomandid (dokumentide vormistamine on lõppjärgus). Korteriomanditeks jagamiseks on olemas kogu vajalik tehniline dokumentatsioon.

NB! Kuna korter on korteriomandi kaasomand siis selle korteri ostuks pangalaenuga soovib pank lisatagatist. Palun konsulteerige võimalusel oma juristiga enne ostuotsuse langetamist!

ASUKOHT
Läheduses asuvad koolid, lasteaiad, poed, teatrid, kinod, tähtsamad valitsusasutused, restoranid, palju erinevaid parke, vanalinna vaateplatvormid ja erinevad muuseumid, ühistranspordipeatused.

Tasuline parkimine tänaval. Sissekirjutusega elanik saab parkimiskoha soodushinnaga.

Kui sul tekkis soov seda huvitavat korterit lähemalt vaadata et see osta endale koduks või panna koheselt raha teenima, võta minuga ühendust ja küsi lisa!
Pakun ka teisi kortereid, ka väiksemaid müügiks ja üüriks.

JAGA MINU KONTAKTI KÕIGILE, KES VAJAVAD ABI KINNISVARATEHINGUTEGA, SINULE VIHJETASU!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).