Hind
2 800 €
Ruutmeetrihind
28,93 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 96.80 m2

Asukoht

Aadress: Pirita tee 20a/2, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12572 / 91561339077093490
Pindala: 96.80 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 2
Kööke: 1
Rõdu suurus: 14.70 m2
Ehitusaasta: 2018
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: B
Katastri nr: 78401:115:0121
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 9 / 10

Lisad

  • saun
  • internet
  • turvauks
  • pesumasin
  • garaaž
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Üürile anda 3-toaline suure rõduga ja merevaatega korter eksklusiivses Meerhof 2.0 residentsis. Korteri köetav pind on 96,8 m², millele lisandub avar rõdu väljapääsuga elutoast ja leiliruumist.

KORTER

Korteri koosseisu kuulub väga avar köök koos elutoaga, mille avaratest akendest avanevad imeilusaid vaateid linnapanoraamile ja merele. Kaks avarat magamistuba (12,2m² ja 25,2m² mille juurde kuulub walk- in garderoob ja dusśíruum koos wc-ga.)
Avar esik koos kahe mahuka garderoobikapiga. Luksuslik duśśiruum, eraldi saunaruumiga. Elutoast ja saunast on otsepääs merevaatega rõdule (14.7m²)

SISEVIIMISTLUS

Korteri siseviimistluses on kasutatud kvaliteetseid ja hinnalisi materjale. Stiilne ja kvaliteetne köögimööbel koos köögitehnikaga Miele (pliit, praeahi, nõudepesumasin, veinikülmik, külmkapp, kubu). Kauni merevaatega söögilaud neljale. Mugav elutoa mööbel. Magamistoas ruumikas voodi kahele ja walk in garderoob.

KÜTE

Meerhofis on gaasiküte vesipõrandakütte baasil, mille arvestus toimub mõõdetud kulu järgi. Hoone katusel paikneb päikeselektrijaam. Korterisse on integreeritud targa maja lahendus, mille abil saab juhtida tubades kütet, jahutust ja ventilatsiooni ning jälgida kütte-, vee- ning elektritarbimist otse oma nutiseadmest.

TURVALISUS

Kõik hoonesse sissepääsud ning üldalad omavad videovalvet Turvalisust lisab video-fonoluku süsteem.

PARKIMINE

Korteri üürihinna sisse kuulub üks parkimiskoht soojas garaazis.

HOONE

Meerhof 2.0 residents on Pirita tee 20a aadressil paiknev kümnekorruseline luksuslik korterelamu. Hoone elanikele kuulub õigus kasutada hoone teisel korrusel paiknevat tenniseväljakut, minigolfi ja mänguväljaku ala.
Hoonesse sissepääs on elegantne ja liftid viivad teid õigele korrusele viivitusteta ja sujuvalt.

ASUKOHT

Hoone paikneb Tallinnas väga hinnatud piirkonnas, kesklinna ja Pirita vahelisel alal. Kohe maja eest mereäärt pidi kulgeb kõige kaunim promenaad, millel saab nautida värkest mereõhku ja imeilusaid vaateid. Eraldi on loodud päevitusala, välijõusaal ning rikkalik laste mänguväljak.
Vaid mõne minut kaugusel on unikaalne Jaapani aeg, Kadrioru park ja Predisendi residents.
Kesklinna jõudmine võtab vaid loetud minutid.

ÜÜRIMISEKS

Korteri üürimisel sõlmitakse eluruumi üürileping. Tasutakse üürisumma, tagatisraha (1 kuu üür) ning maaklerivahendustasu (1 kuu üür+KM). Oodatud on kohusetundlikud ja korralikud pikaajalised üürnikud ilma koduloomadeta.

Olete oodatud kohapeale tutvuma.

LUXUM – Luxury Living by Uus Maa

LUXUM on pühendunud kõige eksklusiivsema ja unikaalsema kinnisvara müügile Eestis. Meie 30-aastane kogemus, luksuskinnisvarale spetsialiseerunud maaklerid, ulatuslik kontaktivõrgustik ja värske turuinfo annavad meile võimaluse leida teie kinnisvarale sobiva ostja või teile sellise kodu, mida soovinud olete. Kui soovite osta, müüa või üürida preemiumklassi kinnisvara, võtke julgelt minuga ühendust!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).