Hind
730 000 €
Ruutmeetrihind
4 294,12 €/m2
Lisainfo
tube 5 tuba
ruutmeetrit 170.00 m2
kinnistu pindala 1511.00 m2

Asukoht

Aadress: Kodu tee 9, Peetri alevik, Rae vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12556 / 1533500563
Pindala: 170.00 m2
Krundi suurus: 1511.00 m2
Tubade arv: 5
Magamistubade arv: 4
Vannitubade arv: 2
Ehitusaasta: 2020
Energiamärgis: B
Katastri nr: 65301:001:4670

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • turvauks
  • televiisor
  • pesumasin
  • garaaž
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Müüa kvaliteetne, kaasaegses minimalistlikus stiilis ja funktsionaalne eramu Peetri alevikus, mis on tuntud oma kiire arengu poolest. Eramu on viimistletud keskmisest kallimate materjalidega ning projekteeritud ühekorruseliseks. Hoone on L-kujulise põhiplaaniga ja lamekatusega, mis kaitseb tuulte eest. Maja üldpind on 169 m² ning katusepind 225 m².

Asukoht ja ümbrus:
Eramu asub Peetri alevikus, logistiliselt suurepärases kohas. Bussipeatused ja marsruuttakso peatus asuvad vaid 200 meetri kaugusel, tagades suurepärase transpordiühenduse Tallinnaga. Piirkonnas on Peetri Selver, Consum, Peetri Lasteaed ja Põhikool, Aruheina lasteaed, Järveküla Kool, Spot of Tallinn ning mitmed teised olulised asutused, mis kõik jäävad mõne kilomeetri raadiusesse. Detailplaneeringu kohaselt rajatakse ühele aiaga piirnevale küljele väike park.

Elamu kirjeldus:
– Elutuba ja köök: Avatud elutoas on suured aknad, suurim mõõtmetega 2,4 x 5 meetrit, mis tagavad rohke valguse ja avaruse. Aknal on 2,5 meetri laiune liuguks, mis avaneb otse avarale terrassile. Elutoa kõrgete akende ja 3-meetrise lae kõrguse tõttu on ruumid erakordselt valgusküllased ja avarad. Köök on varustatud nii elektri- kui ka gaasipliidiga, lisaks vaikne ja võimas köögikubu ning HDMI ja USB kaabeldus.

Magamistoad ja vannitoad: Igas magamistoas on ehitatud sisse walik-in garderoobid ja aknad-uksed, mis avanevad terrassile. Laste magamistubadele on omaette vannituba, külalistele on eraldi wc, ja peamagamistoas on vanniga vannituba ning suur walk-in garderoob. Esikus asub samuti walk-in garderoob ning extra eraldi sisseehitatud suur riidekapp.

Mugavused ja tehnoloogia: Kogu majas on vesipõrandaküte, soojustagastusega sundventilatsioon, puldiga reguleeritav gaasikamin elutoas ning põrandaküte garaažis. Tehnoruumis on gaasikatel ja igas toas oma reguleeritav temperatuuri termostaat.

Arhitektuurne disain:
Maja katus mis jääb sisehoovi ja lõuna suunas, ulatub üle maja seinapiiri umbes 2,5 meetrit, pakkudes suurepärast kaitset akendest sisse paistva päikse eest. See disainilahendus aitab hoida elutoa temperatuuri jahedana ka kõige kuumemal suvepäeval, ilma et oleks vaja kasutada konditsioneerit.

Lisainfo:
Väga toredad ja sõbralikud naabrid.
Kõik projektid ja kooskõlastused olemas, kasutusluba hangitakse peale haljastustööde tegemist.
Majas on välja üüritud toredale perekonnale. Tõsise ostusoovi korral tuleb ette teatada kaks kuud, et jõuaksime leida praegustele üürnikele uue ja samaväärilise kodu.
2024 aasta mais toimuvad krundil ulatuslikud haljastustööd, sh elupuude, ilupuude, taimede ja lillede istutamine ning uue muru rajamine.

Lühikirjeldus ehitustöödest;

Vundament ja radoonikaitse:
– Vundamendiauk kaevati ja puhastati kuni paekivini, saavutades tugeva seose paekiviga. Sellele ehitati 40 cm paksune killustikust vundamendipadi.
– Radoonikaitse tagamiseks paigaldati hoolikalt teibitud radoonikile ja ventilatsioonitorud. Lisati ka kaks kihti EPS 100 soojustust.

Välisseinad:
– Välisseinad ehitati Bauroc classic 200mm kergplokist ja soojustati 200mm paksuse mineraalvillaga.
– Seintele paigaldati RKL Facade 30mm tuuletõkkeplaat, järgnes tuulutusvahe ja 21mm paksune roovitus. Pealiskihina kinnitati vertikaalne puitlaudis või fassaadikrohvisüsteem.
– Fassaadile paigaldati 50×100 prusse ja 200 mm villa, tuuletõkke kips, millele järgnes aquapaneelide paigaldus ja krohvimine.

Vaheseinad:
– Kandev vahesein ehitati Bauroc classic 200mm kergplokist.
– Mittekandev vahesein ehitati Bauroc 100mm kergplokist.

Aknad ja uksed:
– Paigaldati kolmekordsed puitalumiinium aknad ja uksed firmalt Rekman AS.
– Siseuksed on eritellimusel disainitud 240 cm kõrgused musta värvi massiivpuidust uksed, varustatud magnetlukkudega.

Katus:
– Katuse ehitamisel kasutati kalibreeritud liimpuitu tugevusklassiga GL28h.
– Katusele paigaldati 2x OSP plaadid, millele keevitati kaks kihti rullmaterjali.

Laesoojustus:
– Lakke paigaldati 300 mm paksune soojustusvaht (purvaht).

Võta aega ja tule tutvu oma uue koduga!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).